Nah 294 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 19 Nah מורחקים 294 548 הודעות (נערך) איזה סקינים או brawl אתם רוצים לראות? נערך 2017 בינואר 19 על ידי Nah קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2017 בינואר 19 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות אני דיי חדש לoverwatch (בערך חודשיים) תוכל להסביר לי מה זה? boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 19 Nah מורחקים 294 548 הודעות לפני 1 שעה deep אמר: אני דיי חדש לoverwatch (בערך חודשיים) תוכל להסביר לי מה זה? יש בערך כל חודשיים seasonal event של משהו שרוצים לחגוג בבליזארד אוונטים קודמים לדוגמה: (עד עכשיו היו שלושה, summer games, hallowen, x-mas), יוצא brawl חדש, סקינים חדשים כמו הסקין למיי שראיתם מלמעלה והסקין הזה של דיבה, וויס ליינים וכל זה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2017 בינואר 19 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות לפני 1 שעה Nah אמר: יש בערך כל חודשיים seasonal event של משהו שרוצים לחגוג בבליזארד אוונטים קודמים לדוגמה: (עד עכשיו היו שלושה, summer games, hallowen, x-mas), יוצא brawl חדש, סקינים חדשים כמו הסקין למיי שראיתם מלמעלה והסקין הזה של דיבה, וויס ליינים וכל זה: אה עד עכשיו הייתי רק ב winter wonderland :P boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 בינואר 19 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות אתה הראתה בסרטונים אהלו דברים שיש כבר אבל אלו דברים יהיו באיוונט הזה שיהיה?????? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 19 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 1 שעה Dragonborn אמר: אתה הראתה בסרטונים אהלו דברים שיש כבר אבל אלו דברים יהיו באיוונט הזה שיהיה?????? אתה קורא בכלל את מה שאתה אומר? באיזה הקשר זה נאמר? מישהו ביקש הסבר על הevents אז הוא שלח את הסרטונים האלו כדי להראות לו את הevents הקודמים אין בכלל מידע על הevent החדש חוץ מהtease שעשו עם הקליפ הקצר הזה והתאריך שהוא ישוחרר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 בינואר 19 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות לפני 1 שעה EYT אמר: אתה קורא בכלל את מה שאתה אומר? באיזה הקשר זה נאמר? מישהו ביקש הסבר על הevents אז הוא שלח את הסרטונים האלו כדי להראות לו את הevents הקודמים אין בכלל מידע על הevent החדש חוץ מהtease שעשו עם הקליפ הקצר הזה והתאריך שהוא ישוחרר ואתה בכלל קראתה את הכותרת כי רשום שם האיוונט החדש הוכרז ואני ראיתי סרטונים של איוונטים קודמים אז תשים לזה לב פעם הבאה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2017 בינואר 19 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות האיוונט אכן רק הוכרז ולכן לא ידוע עליו שום דבר עשו עליו טיזר קצר ומעניין. בנימה זו אפנה לאיוונטים קודמים ואזכיר שלא חושפים כלום עד לרגע ההעלאה לקהל הרחב (במקרה הזה - 24\1) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 19 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 15 דקות Dragonborn אמר: ואתה בכלל קראתה את הכותרת כי רשום שם האיוונט החדש הוכרז ואני ראיתי סרטונים של איוונטים קודמים אז תשים לזה לב פעם הבאה ......... ראית בכלל שהוא פרסם שני קליפים קצרים שעושים tease? כי נראה לי שפספסת את זה מה שאתה לא מבין זה שהסרטונים על האוונטים הקודמים היו בשביל הסבר בלבד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 19 Nah מורחקים 294 548 הודעות (נערך) לפני 24 דקות MitMan אמר: האיוונט אכן רק הוכרז ולכן לא ידוע עליו שום דבר עשו עליו טיזר קצר ומעניין. בנימה זו אפנה לאיוונטים קודמים ואזכיר שלא חושפים כלום עד לרגע ההעלאה לקהל הרחב (במקרה הזה - 24\1) ב2 האוונטים הקודמים(הלוואין וכריסמס) היה אתר יפני/סיני שעשה מעט הדלפות, בערך שעה לפני ההעלאה רשמו בסינית תצטרפו למיי סנובול פייט או משהו כזה והעלו תמונה של טרייסר לוסיו ומיי לזכרוני. באוונט הקודם כמעט ולא היו הדלפות כמו שהיה בהלוואין(הקומיקס), די נחמד מצידם שהם מביאים תאריך והכל למרות שהם לא חייבים. עריכה: ואם אתה מתכוון לזה שאני חושב שההכרזה בטוויטר היא יותר מטייזר, אז לא. הוא שאל מה זה אוונט אז שלחתי את הסרטונים האלה כדי להסביר לו. זה כמו שהייתה הכרזה בכריסמס עם הזמנה להצטרף לאוונט. נערך 2017 בינואר 19 על ידי Nah קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2017 בינואר 19 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות לפני 2 שעות Nah אמר: ב2 האוונטים הקודמים(הלוואין וכריסמס) היה אתר יפני/סיני שעשה מעט הדלפות, בערך שעה לפני ההעלאה רשמו בסינית תצטרפו למיי סנובול פייט או משהו כזה והעלו תמונה של טרייסר לוסיו ומיי לזכרוני. באוונט הקודם כמעט ולא היו הדלפות כמו שהיה בהלוואין(הקומיקס), די נחמד מצידם שהם מביאים תאריך והכל למרות שהם לא חייבים. עריכה: ואם אתה מתכוון לזה שאני חושב שההכרזה בטוויטר היא יותר מטייזר, אז לא. הוא שאל מה זה אוונט אז שלחתי את הסרטונים האלה כדי להסביר לו. זה כמו שהייתה הכרזה בכריסמס עם הזמנה להצטרף לאוונט. דווקא אני שמח שפתחת את האשכול לדיון וכל מה שרציתי רק להרגיע את הרוחות בתגובות מעלי. אם מדברים על הדיון אני מסתכל ורואה משהו עם הדרקונים של גנג'י והאנזו גם סקינים ולדעתי גם ברול יהיה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 20 Nah מורחקים 294 548 הודעות (נערך) אם נותנים סקינים לדמויות אסיאתיות אז כן, הם שינו לו את הדרקונים לזאבים פעם אחת אז אין סיבה שלא יעשו את זה עם תרנגולות/דרקונים מהמצעד הסיני כאלו. וברור שיהיה brawl, זה אוונט. אבל הקטע שהיה להם משהו כמו 20 יום אז אני לא חושב שהולך להיות pve מוד כמו בהלוואין. ורשמת בכתבה שלך שmei מחזיקה את הלוטבוקסים החדשים, לא נראה לי שזה יהיה הגיוני בצורה של קלפים. אולי מה שדיבה מחזיקה כי זה יותר בצורה של עיגול. נערך 2017 בינואר 20 על ידי Nah קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו