fricodeli 25 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 18 fricodeli משתמש רשום אופיר 25 89 הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה:fricodeli (אופיר) תאריך הגשת ההצעה:18/1/17 הצעה לשרת: (שם השרת)גייל פירוט על ההצעה:יהיה אפשר לכתוב בצאט /lrme או !lrme יהיה אפשר לכתוב בצאט /kme או !kme וכך נוכל לדעת איזה מקום אנחנו בtop של האלר/כך נוכל לדעת איזה מקום אנחנו ב ktop מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה:כי יש הרבה מאוד שחקנים שלא מצליחים להגיע למקום ה 25 ומעלה של האלר וכך ידעו איפה הם נמצאים ביחס לשאר./גם ב ktop אותה דבר מקווה שתקבלו את ההצעה שלי :D נערך 2017 בינואר 19 על ידי fricodeli שחכתי את ה ktop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 פורסם 2017 בינואר 18 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות באמת כדי להוסיף זה דיי חשוב לא רק TOP גם KTOP קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
★!SpecialTiger!★ 0 פורסם 2017 בינואר 18 ★!SpecialTiger!★ חדש/ה ב־YourGame אסף חיון 0 5 הודעות יהיה מה שהיה חחחחחחחחחחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 בינואר 19 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות לפני 19 שעות fricodeli אמר: שם מגיש ההצעה:fricodeli (אופיר) תאריך הגשת ההצעה:18/1/17 הצעה לשרת: (שם השרת)גייל פירוט על ההצעה:יהיה אפשר לכתוב בצאט /lrme או !lrme יהיה אפשר לכתוב בצאט /kme או !kme וכך נוכל לדעת איזה מקום אנחנו בtop של האלר/כך נוכל לדעת איזה מקום אנחנו ב ktop מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה:כי יש הרבה מאוד שחקנים שלא מצליחים להגיע למקום ה 25 ומעלה של האלר וכך ידעו איפה הם נמצאים ביחס לשאר./גם ב ktop אותה דבר מקווה שתקבלו את ההצעה שלי :D אחלה הצעה אבל למה לא עשיתה סקר שאנשים יוכלו להצביע??? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
fricodeli 25 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 19 fricodeli משתמש רשום אופיר 25 89 הודעות צודק שחכתי עשיתי עכשיו מקווה שההצעה תתקבל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
APD123 27 פורסם 2017 בינואר 19 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות באמת היה חסר לי כשלא הייתי בטופ אחלה הצעה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
fricodeli 25 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 22 fricodeli משתמש רשום אופיר 25 89 הודעות 11 הצבעות בעד 4 נגד אתם מתכוונינם לעשות משהו או לעדכן אותנו אם ההצעה התקבלה או לא? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 בינואר 22 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות אתה יודע שזה לא לוקח שניות לבנות או למצוא פלגין... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 22 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות יש מצב אתה מסביר לי מה זה ומביא קישור לפלאגין בבקשה? כי אני לא יודע מה אתה מנסה לומר לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
fricodeli 25 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 22 fricodeli משתמש רשום אופיר 25 89 הודעות אני יסביר לך בפרטי תאשר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בינואר 25 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אולי יתווסף בהמשך, אנחנו עובדים כרגע על המון דברים חדשים :) ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.