TOV AHI 64 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 18 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות שם מגיש התלונה: CR4ZY_FIRE SteamID: STEAM_1:1:115298438 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: JAIL האדמין שביצע את ההרחקה: D4RK אורך ההרחקה: 1 hr סיבת ההרחקה: tiraga תיאור המקרה: שיחקתי בגייל ודארק הביא למישהו מיוט עם הסיבה "what u say" אז תיקנתי אותו וכתבתי לו באדמין צאט שכותבים what did u say והוא אמר לי להפסיק והפסקתי לכתוב ואז אמרתי את זה במיק ואמר לי תירגע ואז הביא לי באן הוכחות ( במקרה ויש) לצערי לא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 20 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות @Dark לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בינואר 20 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות לטענת המנהל אתה הספמת את המיק כשתיקנת את האנגלית שלו, הוא ביקש שתפסיק, ואז הספמת את האדמין צאט. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 21 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות לפני 15 שעות Zpower אמר: לטענת המנהל אתה הספמת את המיק כשתיקנת את האנגלית שלו, הוא ביקש שתפסיק, ואז הספמת את האדמין צאט. אני כתבתי באדמין צאט ולאחר שאמר לי להפסיק הפסקתי, אמרתי את זה במיק וזה היה ספאם אני מודה אבל לפחות היה נותן מיוט זהלא באן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בינואר 21 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות העונש על ספאם באדמין צ'אט זה באן.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 21 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות לפני 1 דקה Zpower אמר: העונש על ספאם באדמין צ'אט זה באן.. לא ממש הספמתי.. הוא ביקש ממני להפסיק והפסקתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו