Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 18 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות Humble Bundle מוכרת עכשיו את המשחקים הכי "טובים" של 2016 למרות שלא ראיתי משחק שאני מכיר חוץ מ RUST, מוכרים RUST אשכרה ב 4$ (יש לי את המשחק כבר 3 שנים אז אני ממליץ בחום) https://www.humblebundle.com/ מי שלא קונה פראיר רצח באמת.., אפילו שסתם יישב לכם ב STEAM זה משחק כזה נדיר, מקווה שכולם יקנו, 4$ ל RUST? WTFFFFFFFFF תהנו Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sergio Ramos 216 פורסם 2017 בינואר 18 Sergio Ramos YourGame Average עדי 216 1.3k הודעות תודה רבה! קניתי למרות שיש לי rust ועכשיו אני מוכר את זה בg2a "אדם לאדם זאב" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 18 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) לפני 8 דקות gkgames אמר: תודה רבה! קניתי למרות שיש לי rust ועכשיו אני מוכר את זה בg2a XD עריכה: http://prntscr.com/dx9j42 unbelievable actually.. נערך 2017 בינואר 18 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בינואר 18 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות תודה קניתי ^_^ You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בינואר 18 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות תקנו ליייי באלי כבר משחקים חדשים ואין לי שקל על הטוסיק. לפני 1 שעה The Donger אמר: תודה קניתי ^_^ אחמ מה איתי? מה עם הבן האהוב שלך?! מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2017 בינואר 18 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות (נערך) לפני 3 שעות gkgames אמר: תודה רבה! קניתי למרות שיש לי rust ועכשיו אני מוכר את זה בg2a אתה מבין שזה לא חוקי? זה לא Resell code. וזה ממש פוגע במערכת ובמפתחים. גם שהאתר נועד לצדקה ולא לרווח אישי. נערך 2017 בינואר 18 על ידי Fade Away עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sergio Ramos 216 פורסם 2017 בינואר 18 Sergio Ramos YourGame Average עדי 216 1.3k הודעות לפני 40 דקות Fade Away אמר: אתה מבין שזה לא חוקי? זה לא Resell code. וזה ממש פוגע במערכת ובמפתחים. גם שהאתר נועד לצדקה ולא לרווח אישי. וזה.... לא ממש מעניין אותי. "אדם לאדם זאב" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו