DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 17 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות אני עכשיו עובד בפוטושופ על סימטריות ודיוק חתכים. אז הכנתי משהו שלקח לי בערך 30 דקות בשביל להתאמן על זה. לפני שתראו את התמונה - בלי תגובות של "נראה טוב" "יפה". רק ביקרות על השוויון. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 17 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות פיייייייי מיייי זההה המשתפר פה, חוץ מהפונט של הדור אזולי הכל יפה, וגם הייתי עושה את המלבן למטה יותר כתום של OVERWATCH מאשר לבן 8\10 Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 17 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 17 דקות KnowYourMeme אמר: פיייייייי מיייי זההה המשתפר פה, חוץ מהפונט של הדור אזולי הכל יפה, וגם הייתי עושה את המלבן למטה יותר כתום של OVERWATCH מאשר לבן 8\10 אוקיי... שיניתי טיפה, חוץ מהפונט איך עכשיו? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 17 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: אוקיי... שיניתי טיפה, חוץ מהפונט איך עכשיו? זה אותו FONT XD Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 17 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: זה אותו FONT XD אני מבקש שתקרא את ההודעה... Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 17 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: אני מבקש שתקרא את ההודעה... לא יודע למה קראתי "איך הפונט?" WTF Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 17 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 4 דקות KnowYourMeme אמר: לא יודע למה קראתי "איך הפונט?" WTF אוקיי... אז חוץ מהדיסלקציה שלך, מה אתה אומר עכשיו ? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 17 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: אוקיי... אז חוץ מהדיסלקציה שלך, מה אתה אומר עכשיו ? תעשה צבע אחיד איפה שהטקסט לא ככה, תעשה בול את הצבע של OVERWATCH Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2017 בינואר 17 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות לפני 50 דקות DMatriX אמר: אני עכשיו עובד בפוטושופ על סימטריות ודיוק חתכים. אז הכנתי משהו שלקח לי בערך 30 דקות בשביל להתאמן על זה. לפני שתראו את התמונה - בלי תגובות של "נראה טוב" "יפה". רק ביקרות על השוויון. זה נראה כאילו משכת טיפה את התמונות של המפות למעלה חוץ מזה יפה :) boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 17 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 1 דקה deep אמר: זה נראה כאילו משכת טיפה את התמונות של המפות למעלה חוץ מזה יפה :) לא... אם כבר כיווצתי אותם כי הם היו הרבה יותר גדולים ממה שהייתי צריך Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2017 בינואר 17 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות לפני כעת DMatriX אמר: לא... אם כבר כיווצתי אותם כי הם היו הרבה יותר גדולים ממה שהייתי צריך אתה לא חייב להראות את כל המפה כי אם מכווצים זה נראה פחות יפה P: boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו