DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 17 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות אני לא יכול להיכנס לפוטושופ, זה מראה לי את ההודעה הזאת: אני ניסיתי כמה דברים מהאינטרנט, לא עובד (בעיקר איזה משהו עם SLStore). זה קרה למישהו והוא הצליח לתקן את זה? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2017 בינואר 17 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות כנראה שחסר לך קובץ מסויים, תוריד מחדש. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 17 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת Fuzzy אמר: כנראה שחסר לך קובץ מסויים, תוריד מחדש. ניסיתי, לא עובד Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2017 בינואר 17 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות תלחץ CTRL+ SHIFT (אלט+ קונטרול) ותלחץ דאבל קליק על התוכנה. אל תשחרר את הכפתורים עד שהתוכנה תפתח לגמרי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 17 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות מה לא רק לי את הבעיה הזאת?, זה קורה לי עם ה Ai עושה לי את אותה הבעיה.. כל פעם שאני רוצה לעשות עבודה אני צריך להתקין תחרא הזה מחדש, אין יל מושג איך לסדר את זה צפיתי בשמונה מדריכים כבר ושום דבר לא עזר לי :\.. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2017 בינואר 17 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות לפני 37 דקות KnowYourMeme אמר: מה לא רק לי את הבעיה הזאת?, זה קורה לי עם ה Ai עושה לי את אותה הבעיה.. כל פעם שאני רוצה לעשות עבודה אני צריך להתקין תחרא הזה מחדש, אין יל מושג איך לסדר את זה צפיתי בשמונה מדריכים כבר ושום דבר לא עזר לי :\.. תנסה לעשות את מה שכתבתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 17 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 3 שעות CatNewsPaper אמר: תנסה לעשות את מה שכתבתי ניסיתי לא עובד.. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 17 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 7 דקות KnowYourMeme אמר: ניסיתי לא עובד.. גם לי לא עבד, אבל עליתי על שיטה נחמדה. אל תסגור את התוכנה. עכשיו הפוטושופ עובד לי אבל אם אני סוגר אותו אני צריך להתקין מחדש. פשוט תשאיר את התוכנה דולקת Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 17 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 5 דקות DMatriX אמר: גם לי לא עבד, אבל עליתי על שיטה נחמדה. אל תסגור את התוכנה. עכשיו הפוטושופ עובד לי אבל אם אני סוגר אותו אני צריך להתקין מחדש. פשוט תשאיר את התוכנה דולקת ככה עשיתי, אבל קורה שיש הפסקות חשמל אין לי כוח לשטויות האלה.. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 17 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות תוריד את זה http://supportdownloads.adobe.com/thankyou.jsp?ftpID=4773&fileID=4437 עבד לי Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו