OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 16 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות היה קצת מסובך להחזיר את המקשים אבל הצלחתי בסוף (התמונה בלי המקשים) לקח לי איזה ארבע שעות... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 16 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אחי ארבע שעות לנקות מקלדת שפו חחחחחחח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 16 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: אחי ארבע שעות לנקות מקלדת שפו חחחחחחח חחח אתה יודע איזה סיוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 16 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 9 דקות pRx אמר: ארבע שעות ? אתה כישרון מיוחד... Ty קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2017 בינואר 16 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות ילד רייזר :3 לא כל כך מסובך אם יש מולך תמונה אני לא מבין מה הקטע של המקלדות עם הברזל (במקשים הגדולים) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 16 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 5 דקות Shrimp אמר: ילד רייזר :3 לא כל כך מסובך אם יש מולך תמונה אני לא מבין מה הקטע של המקלדות עם הברזל (במקשים הגדולים) יש לי פול סטאפ רייזר היה תמונה אבל זה עדיין קשה למצוא את המקום המתאים עם מקש שכתוב עליו נגיד K והכל ריק ובאמת הקטע של הברזלים זה סיוט לא יודע למה צריך את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2017 בינואר 16 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות לפני 2 שעות OriMatrif אמר: יש לי פול סטאפ רייזר היה תמונה אבל זה עדיין קשה למצוא את המקום המתאים עם מקש שכתוב עליו נגיד K והכל ריק ובאמת הקטע של הברזלים זה סיוט לא יודע למה צריך את זה היום ניקיתי גם את המקלדת שלי, הברזל הזה הוא סוג של קפיץ שמשאיר את הכפתורים הגדולים למעלה, שלא יהיו תקועים למטה. יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 17 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 7 שעות Hepi אמר: היום ניקיתי גם את המקלדת שלי, הברזל הזה הוא סוג של קפיץ שמשאיר את הכפתורים הגדולים למעלה, שלא יהיו תקועים למטה. כן אבל זה עושה את הכפתורים יותר קשה להחזיר אותם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2017 בינואר 17 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות אין לי מקלדת מכנית אז אני לא יודע איך זה אצלך בדיוק אבל אצלי לפחות זה היה פשוט, סה"כ לשים את הברזל למטה ואז את הפלסטיק. יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 בינואר 17 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות גם אני רציתי לנקות, הוצאתי את כל המקשים ולא הבנתי איך אני מוציא את כל הלכלוך, הצלחתי להוציא קצת עם מגבון וניערתי את המקלדת באוויר אבל עדיין לא הצלחתי, איך עשית? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 17 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 7 דקות Senor אמר: גם אני רציתי לנקות, הוצאתי את כל המקשים ולא הבנתי איך אני מוציא את כל הלכלוך, הצלחתי להוציא קצת עם מגבון וניערתי את המקלדת באוויר אבל עדיין לא הצלחתי, איך עשית? יש מלא דרכים אני גם ראיתי סרטון של משהו אם תרצה אז הנה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 בינואר 17 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני כעת OriMatrif אמר: יש מלא דרכים אני גם ראיתי סרטון של משהו אם תרצה אז הנה תודה אצפה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gal 60 פורסם 2017 בינואר 22 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות מקלדת נורא יפה אורי! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 22 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 6 דקות Banahel אמר: מקלדת נורא יפה אורי! Ty קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו