LeTroXe 29 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 16 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Kelev RA 5 פורסם 2017 בינואר 16 Kelev RA חדש/ה ב־YourGame Natan 5 26 הודעות יפהההההההההההההההההההההההההההההההה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 16 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות פששששששש שחקן אתה כל הכבוד לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2017 בינואר 16 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות Nice קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 בינואר 17 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות אני זוכר את הקליפ האחרון חחחחהייתה לי חרא קבוצה ואני שמעתי את תומר מטפס לו על הראש וגם שהוא קפץ זה היה נראה כאלו הוקאגה הפך למחשב עם בעיה שווינדיוס ניסה לתקן והיה באחוז אחד xD "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 17 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות לפני 32 דקות KnifeSkrops אמר: אני זוכר את הקליפ האחרון חחחחהייתה לי חרא קבוצה ואני שמעתי את תומר מטפס לו על הראש וגם שהוא קפץ זה היה נראה כאלו הוקאגה הפך למחשב עם בעיה שווינדיוס ניסה לתקן והיה באחוז אחד xD היית 15-17, אתה לא שיחקת כל כך יותר טוב מהם חחח.. אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 בינואר 18 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות harif קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו