DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 16 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת EYT אמר: התמונה בגודל של 1280x720, זה הגודל שאני צריך. אני עובד על Thmbnail וזה הגודל שנדרש... אני יכול לשחק עם הגדלים אחרי שאני אסיים עם התמונות, לבנתיים זה לא אכפת לי כל כך. זה גם יוצא כל כך קטן כי התמונה שאני מצלם לכם לא באותו גודל של המסך שלי... Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 16 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 3 דקות DMatriX אמר: התמונה בגודל של 1280x720, זה הגודל שאני צריך. אני עובד על Thmbnail וזה הגודל שנדרש... אני יכול לשחק עם הגדלים אחרי שאני אסיים עם התמונות, לבנתיים זה לא אכפת לי כל כך. זה גם יוצא כל כך קטן כי התמונה שאני מצלם לכם לא באותו גודל של המסך שלי... טוב סומך עליך מה אפשר להגיד רק אם אתה משחק עם תמונות ומקטין והכל pro tip #1: use shift or shift+alt קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 16 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 1 דקה EYT אמר: טוב סומך עליך מה אפשר להגיד רק אם אתה משחק עם תמונות ומקטין והכל pro tip #1: use shift or shift+alt חחח כן אני מכיר את זה. מה אתה אומר לגבי השינויים שעשית? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 16 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: חחח כן אני מכיר את זה. מה אתה אומר לגבי השינויים שעשית? הפונט הרבה יותר טוב קריא ומתאים בתמונה הקטנה למטה הייתי משנה את הstroke שיראה דומה לעליון תנסה אולי למצוא תמונה יותר איכותית לרקע ולשנות את הPose של הדמות ***וגם את המתיחה הנוראית הזאת חחח*** (אני אחפור על זה עד שאני אראה תוצאות!) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 בינואר 16 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות השמאלי נ.ב רק אני רואה את זה ככה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 16 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 2 דקות SpAze אמר: השמאלי נ.ב רק אני ראוה את זה ככה? זה טיפה התעדכן... אתה יכול לקרוא את שאר הפורום. בכל מקרה, זה מה שיש לי כרגע: אני יודע ששום דבר פה כמעט לא סימטרי אבל זה מה שאני עובד עליו עכשיו... Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 16 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 24 דקות DMatriX אמר: זה טיפה התעדכן... אתה יכול לקרוא את שאר הפורום. בכל מקרה, זה מה שיש לי כרגע: אני יודע ששום דבר פה כמעט לא סימטרי אבל זה מה שאני עובד עליו עכשיו... tracer almost perfect pharah out of place with the others gj קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 16 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 1 דקה EYT אמר: tracer almost perfect pharah out of place with the others gj את הPHARAH לא אני יצרתי... אבל מתקדם צעד צעד. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו