Gal 60 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 15 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות מישהו יכול לעשות לי רקע שרשום בו ככה: Banahel ומאחורי השם נרגילה כזאת יפה אבל שהעיצוב יהיה ממש יפה תודה לכולם! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 15 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) בתור מעצב, ואני חושב שאני מדבר בשם כולם פה בעצם, תראה את הזלזול שבו אתה מבקש את זה "שהעיצוב יהיה ממש יפה".. אני בספק אם יש פה אחד שיסכים להכין לך עם איך שאתה מבקש, ועוד כותרת האשכול "עזרה!!" חשבתי אתה לא מבין משהו בפוטושופ נכנסתי לאשכול שלך באתי לעזור, פתאום אני רואה בקשה לחתימה.. אני אין לי מילים פשוט.., יש לך מדריך תכין בעצמך, מהרגע שפרסמתי את המדריך לא היית בקשה אחת.. נערך 2017 בינואר 15 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 15 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 6 דקות KnowYourMeme אמר: בתור מעצב, ואני חושב שאני מדבר בשם כולם פה בעצם, תראה את הזלזול שבו אתה מבקש את זה "שהעיצוב יהיה ממש יפה".. אני בספק אם יש פה אחד שיסכים להכין לך עם איך שאתה מבקש, ועוד כותרת האשכול "עזרה!!" חשבתי אתה לא מבין משהו בפוטושופ נכנסתי לאשכול שלך באתי לעזור, פתאום אני רואה בקשה לחתימה.. אני אין לי מילים פשוט.., יש לך מדריך תכין בעצמך, מהרגע שפרסמתי את המדריך לא היית בקשה אחת.. אל תשכח ב-ח-י-נ-ם זה מילה לחיים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 בינואר 15 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות בשמחה אני יעשה לך! רק אם תוכל להפקיד לי מספר מאוד יפה לחשבון בנק, עם רקע אדום/כחול (בגלל השטרות החדשים). אבל שהמספר יהיה ממש יפה! משהו בסביבות ה20000-30000, זה בסדר גמור גם אם אתה רוצה לחלק את זה לתשלומים חודשיים, אין לי בעיה עם זה. אחרי התשלום הראשון אני יתחיל לעבוד. מקווה שזה עזר לך :) Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gal 60 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 15 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות לפני 8 דקות DMatriX אמר: בשמחה אני יעשה לך! רק אם תוכל להפקיד לי מספר מאוד יפה לחשבון בנק, עם רקע אדום/כחול (בגלל השטרות החדשים). אבל שהמספר יהיה ממש יפה! משהו בסביבות ה20000-30000, זה בסדר גמור גם אם אתה רוצה לחלק את זה לתשלומים חודשיים, אין לי בעיה עם זה. אחרי התשלום הראשון אני יתחיל לעבוד. מקווה שזה עזר לך :) שולם כבר אחי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gal 60 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 15 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות לפני 39 דקות KnowYourMeme אמר: בתור מעצב, ואני חושב שאני מדבר בשם כולם פה בעצם, תראה את הזלזול שבו אתה מבקש את זה "שהעיצוב יהיה ממש יפה".. אני בספק אם יש פה אחד שיסכים להכין לך עם איך שאתה מבקש, ועוד כותרת האשכול "עזרה!!" חשבתי אתה לא מבין משהו בפוטושופ נכנסתי לאשכול שלך באתי לעזור, פתאום אני רואה בקשה לחתימה.. אני אין לי מילים פשוט.., יש לך מדריך תכין בעצמך, מהרגע שפרסמתי את המדריך לא היית בקשה אחת.. שמע אחי לא באתי בקטע לפגוע או משהו כזה סך הכל ביקשתי שתעשו לי רקע למחשב זה לא יותר מדי אבל סליחה אם פגעתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 בינואר 15 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות תודה! הכנתי לך סקיצה קטנה לבנתיים (זה אומר שזה עדיין תחת עבודה). מקווה שתאהב את זה. שכחתי את הL.... לא נורא הבנת את הרעיון. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gal 60 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 15 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות לפני 5 דקות DMatriX אמר: תודה! הכנתי לך סקיצה קטנה לבנתיים (זה אומר שזה עדיין תחת עבודה). מקווה שתאהב את זה. שכחתי את הL.... לא נורא הבנת את הרעיון. LOL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 15 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות בגלל שאני חדש הדבר היחידי שאני יודע לעשות זה באנר אז קח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SpiRaL 0 פורסם 2017 בינואר 15 SpiRaL חדש/ה ב־YourGame אושרי 0 9 הודעות (נערך) לא אהבתי :( נערך 2017 בינואר 15 על ידי SpiRaL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 15 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 2 שעות Banahel אמר: שמע אחי לא באתי בקטע לפגוע או משהו כזה סך הכל ביקשתי שתעשו לי רקע למחשב זה לא יותר מדי אבל סליחה אם פגעתי זה לא שנפגעתי אבל אתם כל אלה שמבקשים עיצוב "יפה" למחשב לא מבינים שזה כמה שעות לשבת מול המחשב וליצור את זה, אתם רק יודעים לקבל את זה מוכן.. אתם לא חושבים על זה.. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SpiRaL 0 פורסם 2017 בינואר 15 SpiRaL חדש/ה ב־YourGame אושרי 0 9 הודעות לפני כעת SpiRaL אמר: לא אהבתי :( לפני 2 דקות KnowYourMeme אמר: זה לא שנפגעתי אבל אתם כל אלה שמבקשים עיצוב "יפה" למחשב לא מבינים שזה כמה שעות לשבת מול המחשב וליצור את זה, אתם רק יודעים לקבל את זה מוכן.. אתם לא חושבים על זה.. מה זאת אומרת נפגעתם מבקשים ... ? אני שחקן רמה 10 באדמין בשרת YourGame ועוד לא הבנתי למה מבקשים רק היום נירשמתי לפורום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 15 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת SpiRaL אמר: מה זאת אומרת נפגעתם מבקשים ... ? אני שחקן רמה 10 באדמין בשרת YourGame ועוד לא הבנתי למה מבקשים רק היום נירשמתי לפורום מה אתה רוצה אתה? איך הגעת לאשכול הזה בכלל? Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SpiRaL 0 פורסם 2017 בינואר 15 SpiRaL חדש/ה ב־YourGame אושרי 0 9 הודעות לפני 4 דקות KnowYourMeme אמר: זה לא שנפגעתי אבל אתם כל אלה שמבקשים עיצוב "יפה" למחשב לא מבינים שזה כמה שעות לשבת מול המחשב וליצור את זה, אתם רק יודעים לקבל את זה מוכן.. אתם לא חושבים על זה.. דרך אגב אם כבר רשום לך '' מעצב חתימות '' אתה יכל לעשות לי אחת? בשם SpiRaL תודה מראש שים הודעה בפרטי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 15 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת SpiRaL אמר: דרך אגב אם כבר רשום לך '' מעצב חתימות '' אתה יכל לעשות לי אחת? בשם SpiRaL תודה מראש שים הודעה בפרטי חחחחחחחחחחח וואו, לך תחפש את החברים שלך חוצפה כזאת עוד לא ראיתי, חבל שאי אפשר לעשות BLOCK על תגובות Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו