APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 15 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות שם מגיש התלונה: MisterPussy SteamID: http://steamcommunity.com/profiles/76561198325373023/ סוג ההרחקה : סיטי באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: JailBreak האדמין שביצע את ההרחקה: Evya M אורך ההרחקה: 30 סיבת ההרחקה: על זה התלונה אני לא מבין מה הסיבה תיאור המקרה: אני באל אר עושה הכל כמו שצריך זה היה במפת קלאוד מי שמכיר את המפה יבין בקיצור אני במקום ללכת עם מצנח לכדורגל הלכתי למייז שמתחת לכדורגל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 בינואר 15 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות אתה יודע מה עשית ואתה אל תתחכם איתי כי באת בשביל להציק לאנשים תודה אפשר לנעול בשל חוסר הוכחות. התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 15 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות ענה לך ננעל! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.