DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 14 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות איך. אני. חותך. תמונות. בצורה. כזאת?? מן הסתם שאני מתכוון לרקע. אני די יודע איך לחתוך את התמונה, מה שאני לא יודע זה איך עושה את זה בצורה שווה וסימטרית... עצות? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בינואר 14 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות ctrl +r לראות קווי רוחב ואורך. בזמן שאתה עושה קו תלחץ על shift זה יהיה ישר You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 14 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות (נערך) כמו שהבנאדם עשה בתמונה הזאת זה נראה כאילו הוא יצר קו אחד מצד אחד לצד השני בזוית שהוא חישב ואז כל פעם שכפל וסובב לפי זוית אחרת שהוא חישב כאילו הוא לא חתך מהאמצע לצד אלא כל קו חילק 2 תמונות ואז אם אתה מחשב זוית טובה זה יוצא ישר בתמונה הזאת נגיד יש 8 קוים שמחלקים אבל כל 2 קווים בצדדים נגדיים זה אותו קו פשוט הreinhardt באמצע מסתיר את החיבור ביניהם נערך 2017 בינואר 14 על ידי EYT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו