deep 32 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 13 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות (נערך) התחלתי לעשות "rework" של dust 2 b site בשביל הedit הבא שלי :) שיניתי טקסטורות והכנתי אליהם מפות. ( אם אתם לא יודעים מזה אז עזבו..) הוספתי טיפה מנורות\לפידים ושינתי את ה Light_enviroment (כול הlighting של המפה) עכשיו חסר לי רעיונות שיהפכו הsite ליותר "מגניב" אם זה בלהוסיף props או כול מיני דברים, פה אני צריך את עזרתכם. תודה, רועי :) נערך 2017 בינואר 13 על ידי deep boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בינואר 13 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות שהsite יהיה בטוח כלוב עם chickens קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 13 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות לפני כעת Scrab אמר: שהsite יהיה בטוח כלוב עם chickens ... boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בינואר 13 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 2 דקות deep אמר: ... ביקשת מגניב... חחחח חוץ מזה אין לי עוד רעיונות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 13 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות לפני כעת Scrab אמר: ביקשת מגניב... חחחח חוץ מזה אין לי עוד רעיונות fair enough.. אשמח לעוד הצעות :) boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 13 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לא יודע למה לא אהבתי את הכביש הוא נראה מוזר כזה ובשום מקום ולא קשור בייחוד שהוא עובר דרך דלתות ככה שבכלל אין קשר xD יכול להיות נחמד לשנות את זה אולי שיהיה קצת כמו זירת רצח? אני סתם זורק רעויונת מוזרים שאפשר לנסות אבל לשים גופות באיזור וקצת דם או סרטים צהובים כאלה של אין כניסה כמובן שזה צריך להתאים לרעיון של הEDIT תנסה לשאוב קצת השראה מNIKKYHD היא עורכת מצוינת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 14 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות במה אתה מציע לשנות את הטקסטורה של הכביש? אהבתי את הרעיון אני אנסה משהו איתו. :) האמת שאני יותר לוקח השראה מ maro2k8 שהוא עורך נהדר שגם משתמש ב Hammer וב cinema 4d. boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 בינואר 14 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות גרפיטי? אני סתם זורק רעיון למשהו שיראה יותר "מגניב". תכלס זה תלוי במה הEDIT עוסק. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו