zen 2 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 13 zen חדש/ה ב־YourGame Mor 2 5 הודעות לא נתן לי לבחור מפה והוא נתן לי באן על זה..... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2017 בינואר 13 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בינואר 13 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 5 דקות CatNewsPaper אמר: Netox אדמין בפאגים כך שזה לא לפי הטופס הזה. תגיש לפי הטופס הזה בתת הפורום של הפאגים: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
^netoxx 8 פורסם 2017 בינואר 13 ^netoxx אדמין lior 8 219 הודעות @Hepi אדמין במערכת הפאגים חיפוש בסטים : steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
^netoxx 8 פורסם 2017 בינואר 13 ^netoxx אדמין lior 8 219 הודעות 12:10 AM - Master Quadra: הוא לא לחץ 12:10 AM - Master Quadra: אם הוא היה לוחץ הייתי יודע אפשר לנעול אדמין במערכת הפאגים חיפוש בסטים : steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2017 בינואר 13 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות דבר ראשון, הבאן הוא אוטומטי, המערכת הביאה לך אותו, לא netox. לפי הבדיקה שלי אתה לא לחצת על הכפתור, גם אם אתה לוחץ על הכפתור והמפה לא נמחקת מסומנת הלחיצה שלך. עדיין המערכת לא מושלמת, אם אתה חושב שזה באג בכל מקרה ויש לך הקלטה שלך(shadowplay או plays.tv) אתה מוזמן לשלוח לי והבאן שלך ירד. בכל מקרה הבאן הוא רק לחצי שעה. יצירת קשר דרך האימייל: [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 14 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות שלום! כפי שאמרו לך אתה הגשתה במקום הלא נכון תגיש בפורום הזה https://www.yourgame.co.il/index.php?/forum/97/ עם התופס הזה טופס ערעור על באן במערכת וגם ענו לך ננעל! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.