i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 13 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות שם מגיש התלונה:i love pancakes SteamID:STEAM_0:0:69354690 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):מיוט השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:סארך האדמין שביצע את ההרחקה:goblins אורך ההרחקה:יומיים סיבת ההרחקה:שירים הקלטות ואירייפ תיאור המקרה:גובלינס אמר שמותר לשים שירים בסארף ואני ורינו שמנו שירים והוא לא אמר איזה סוג שירים. ושהוא נתן לי את המיוט הוא גם נתן לי קיק הוכחות ( במקרה ויש) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 13 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות דבר ראשון- אסור בכלל לשים איריפ זה אלף בת דבר שני- הוא אמר שירים לא דבר שיכול להרוס לאנשים את האוזנים... עוד משהו או שאפשר לנעול? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 13 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות אבל אין לו הוכחות ששמתי שירים שהוא הלך כי לא שמתי אירייפ גם שהוא היה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בינואר 13 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות לפני 3 שעות i love pancakes אמר: אבל אין לו הוכחות ששמתי שירים שהוא הלך כי לא שמתי אירייפ גם שהוא היה יופי, תתחכם... Ear rape = מיוט לא רוצה מיוט? תשמור על החוקים, כי אתה יודע יפה מאוד שלא שמים Ear rape.. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.