DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 13 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני הסרטון עצמו, הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על הקונספט של הסרטון. שאני אומר קונספט אני מתכוון לזה שהוא מדלג על החלקים של ההמתנה, ועם מוזיקה ברקע. או שאולי עדיף בלי מוזיקה אבל עם דילוג על החלקים של ההמתנה? עם מוזיקה בלי חלקים של המתנה? בכל מקרה תהנו. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2017 בינואר 13 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות NICEEE קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 בינואר 14 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות לפני ב-13.1.2017 at 12:02 DMatriX אמר: לפני הסרטון עצמו, הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על הקונספט של הסרטון. שאני אומר קונספט אני מתכוון לזה שהוא מדלג על החלקים של ההמתנה, ועם מוזיקה ברקע. או שאולי עדיף בלי מוזיקה אבל עם דילוג על החלקים של ההמתנה? עם מוזיקה בלי חלקים של המתנה? בכל מקרה תהנו. אם מוזיקה זה יכול להיות יפה גם עכשיו זה יפה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו