oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 12 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2017 בינואר 12 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לא מבין איך אנשים קוראים לך בוסטד.. אתה מסתדר טוב מאוד דווקא בנובה 3! התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 פורסם 2017 בינואר 12 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות לפני 14 דקות Evya M אמר: לא מבין איך אנשים קוראים לך בוסטד.. אתה מסתדר טוב מאוד דווקא בנובה 3! חחחחחחחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
david_tol 84 פורסם 2017 בינואר 12 david_tol משתמש רשום loading... 84 253 הודעות GOD WITH WH " your future is created by what you do TODAY not tomorrow" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 בינואר 12 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות זה נראה כאלו אתה משחק נגד איך אני יגיד את זה בלי לפגוע... (סילברים בוטים שלא יודעים לשחק) "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 12 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 3 דקות KnifeSkrops אמר: זה נראה כאלו אתה משחק נגד איך אני יגיד את זה בלי לפגוע... (סילברים בוטים שלא יודעים לשחק) דרך אגב שיחקתי נגד 3 סופרימים ו 2 LE הייתי עם חברים שלי שהם 3 סופרים ו גלובל אז חאלס מה כואב לך... כנראה עם לא ראית שמתי פלאש וחצי מהקבוצה לא ראו :D קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 בינואר 12 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות nice :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 בינואר 12 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 7 דקות oYc אמר: דרך אגב שיחקתי נגד 3 סופרימים ו 2 LE הייתי עם חברים שלי שהם 3 סופרים ו גלובל אז חאלס מה כואב לך... כנראה עם לא ראית שמתי פלאש וחצי מהקבוצה לא ראו :D אז הם בוסטד בוטים רצח אחי "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Beckham 5 פורסם 2017 בינואר 12 Beckham YourGame Advanced Yonatan 5 204 הודעות אחייי אתה תותחח ! ד"א אחלה אינטרו :) אח יקר תודה על שנים נפלאות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 בינואר 12 Nah מורחקים 294 548 הודעות פיטפיטון שיחק לך ועשה את זה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2017 בינואר 12 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות איך בקושי אין לך recoil כשאני יורה אז כל המסך שלי קופץ למעלה איך אתה משנה את זה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ImJustACat 42 פורסם 2017 בינואר 12 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות אתה טוב אבל לא יותר ממני :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 בינואר 12 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות nova bot vs 5 silvers bots via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 13 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 11 שעות Nah אמר: פיטפיטון שיחק לך ועשה את זה? כן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו