Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 11 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות שם מגיש התלונה: Omri48 SteamID: STEAM_0:0:163967830 Pablo (AKA Rage boy) : admin קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:אין לי תאריך המקרה:10.1.17 הוכחות תומכות: הערות: נותן מיוט לילד ש"צעק" ואחרי זה צועק ומספים וגם מדבר לא יפה. לא מתאים להתנהגות של אדמין. Pablo בבקשתו לאדמין טען את הדברים הבאים " אני רוצה לעזור לשרת ולתרום אני חברותי אחראי מסור וחרוץ ולדעתי מישהו כמוני יכול לתרום מאוד לשרת אני במשחק בשרת הרבה מאוד זמן ומתעדכן בחוקים תמיד ומאוד אוהב לעזור לשחקנים בשרת. " מה שבמציאות שקר כזב. כן חברים אפשר לומר שנפלנו ב"קומבינה" של אותו בחור והאמנו לדבריו. עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 11 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 16 דקות Bumps אמר: תגיד לי אתה רציני? חתול סוואג הודה בצאט שחבר שלו הוא זה שצעק. אתה מתגרה בו, וזאת הסיבה שהוא "דיבר לא יפה", אולי הוא צעק אבל אני יכול להבין אותו, יש שם 20 ילדים שכל מה שהם מנסים לעשות זה לחפש סיבות להוריד אנשים מאדמין. כולל אותך. אני באמת לא מבין על מה התלונה... מה הקשר? הוא נותן מיוטים על דברים שהוא עושה בעצמו. הוא חמום ראש ועצבני. אתה אומר שאני מתגרה אני רק מגיב לדברים שהוא עושה אל דבר שטויות וגם אם אני "מתגרה" לא צריך לצעוק ולדבר ככה. אנחנו לא בגן. מזה התירוץ הזה התגרת בו? ממש אין 20 ילדים ואדמין לא אמור להתנהג ככה. ושאני אמרתי שהוא לא צעק הכוונה היית שזה היה מאד ברור שזה לא היה בכוונה וגם לא כל כך חזק. אז תגיב תגובות תירוצים. עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2017 בינואר 11 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות האדמין בטיפול האשכול ננעל מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.