Sho TV 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 11 Sho TV חדש/ה ב־YourGame 1 5 הודעות (נערך) אהלן חברים,קוראים לי רון ויש לי ערוץ חדש ובו בעצם אני עושה סרטון אחד-שניים בשבוע,אני משקיע הרבה זמן על הסרטונים ובאמת מנסה כמה שיותר להשקיע ולא לזלזל.אני שחקן 1.6 תחרותי לשעבר ולא מזמן התחלתי לשחק CSGO.אשמח מאוד ל Like + sub#1: #2: נערך 2017 בינואר 11 על ידי Sho TV קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 11 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות בהצלחה בערוץ! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2017 בינואר 11 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות nikkyy's clockwork 4 music :P boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 11 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות סוף סוף שחקן חצי טוב ( :) ) שאפשר לשחק נגדו סוף סוף אתגר רואים שאתה משקיע ואני הייתי צופה בהמשך אבל יש מקום לשפר כל הכבוד ובהצלחה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sho TV 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 12 Sho TV חדש/ה ב־YourGame 1 5 הודעות לפני 14 שעות NadavOhana אמר: בהצלחה בערוץ! לפני 14 שעות deep אמר: nikkyy's clockwork 4 music :P לפני 14 שעות EYT אמר: סוף סוף שחקן חצי טוב ( :) ) שאפשר לשחק נגדו סוף סוף אתגר רואים שאתה משקיע ואני הייתי צופה בהמשך אבל יש מקום לשפר כל הכבוד ובהצלחה תודה רבה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בינואר 12 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות שחקן טוב עורך לא משהו XD בכל מקרה בתור התחלה זה סבבה. הייתי ממליץ לך לראות מדריכים לגבי עריכה ורק אז להתחיל להכין סרטונים. בהצלחה! You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו