DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 10 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות יש פה אנשים שמשתמשים בתוכנה הזאת? אני עכשיו הורדתי ושאני רוצה לראות סרט זה אומר לי שעדיף לקנות VPN... לאלה שיש את זה כבר, זה עד כדי כך מסוכן להשתמש שצריך VPN? וקרה למישהו פעם משהו רע עם התוכנה הזאת? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NighT-l3xyy 4 פורסם 2017 בינואר 10 NighT-l3xyy חדש/ה ב־YourGame עמרי 4 28 הודעות yep קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 10 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 6 דקות DMatriX אמר: יש פה אנשים שמשתמשים בתוכנה הזאת? אני עכשיו הורדתי ושאני רוצה לראות סרט זה אומר לי שעדיף לקנות VPN... לאלה שיש את זה כבר, זה עד כדי כך מסוכן להשתמש שצריך VPN? וקרה למישהו פעם משהו רע עם התוכנה הזאת? לא ששמעתי על מקרה כזה זה ממליץ על VPN כדי שלא יוכלו לאתר אותך אבל אני משתמש הרבה זמן למרות שעכשיו פחות אבל לא קורה כלום זה רק כדי שהם יוכלו להגיד שהם המליצו על הסתרה במקרה וקורה משהו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בינואר 10 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות מי משתמש? יש EXODUS You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 בינואר 10 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לא אתה לא חייב לעשות VPN תעשה המשך או מה שיש ואם אתה לא רוצה שזה יגיד לך כל פעם את ההודעה אתה יכול לבטל אותה בהגדרות. לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2017 בינואר 10 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 45 דקות DMatriX אמר: יש פה אנשים שמשתמשים בתוכנה הזאת? אני עכשיו הורדתי ושאני רוצה לראות סרט זה אומר לי שעדיף לקנות VPN... לאלה שיש את זה כבר, זה עד כדי כך מסוכן להשתמש שצריך VPN? וקרה למישהו פעם משהו רע עם התוכנה הזאת? רק עכשיו? ממש לא. בארה"ב הייתי אולי אבל בישראל אין בכלל כמעט חוק או משהו שיבדוק בכלל. תרגיש חופשי. יש גם לנייד עם אתה רוצה. ובכללי יש VPN חינמים עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 בינואר 17 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לפני ב-10.1.2017 at 13:44 DMatriX אמר: עדיף לקנות VPN... לשאלתך popcorntime לא חוקי יותר בארץ מומלץ להשתמש בvpn לא צריך לקנות יש באינטרנט חינם לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2017 בינואר 17 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות לפני 2 דקות MetalHead אמר: לשאלתך popcorntime לא חוקי יותר בארץ מומלץ להשתמש בvpn מה זאת אומרת לא חוקי? תקבל קנס אם אתה משתמש בזה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 בינואר 17 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לפני 8 דקות CatNewsPaper אמר: מה זאת אומרת לא חוקי? תקבל קנס אם אתה משתמש בזה? אם אתה שם לב כבר אין popcorn time באינטרנט. יש אבל אין את המקורי לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 בינואר 17 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות יש כתבה באינטרנט. לא שאני מצאתי משהו על כנס לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2017 בינואר 17 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 4 שעות CatNewsPaper אמר: מה זאת אומרת לא חוקי? תקבל קנס אם אתה משתמש בזה? לא אבל המעשה עצמו לא חוקי. זה סוג של גניבה. אין שום דבר שאוכף את זה אז אל תדאג עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoltioN 10 פורסם 2017 בינואר 23 MoltioN משתמש רשום גיא 10 147 הודעות אתה לא חייב "Give him the biggest kamehameha" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו