Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 9 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות שם מגיש התלונה:Usopp SteamID: סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):גאג השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:Jail האדמין שביצע את ההרחקה:Pablo אורך ההרחקה:120 סיבת ההרחקה:מעליב שחקן תיאור המקרה:שיחקנו כדורסל ואמרו לאיזה שחקן ללכת למקום הוא לא הלך ועיקב אז אמרתי לו מה אתה אוטיסט למרות שמנהל השרת דארק אומר את זה לכולם ולא אומרים לו כלום הוכחות ( במקרה ויש) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Pablo 1 פורסם 2017 בינואר 9 Pablo חדש/ה ב־YourGame חטוב 1 42 הודעות לפני 53 דקות Usopp אמר: שם מגיש התלונה:Usopp SteamID: סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):גאג השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:Jail האדמין שביצע את ההרחקה:Pablo אורך ההרחקה:120 סיבת ההרחקה:מעליב שחקן תיאור המקרה:שיחקנו כדורסל ואמרו לאיזה שחקן ללכת למקום הוא לא הלך ועיקב אז אמרתי לו מה אתה אוטיסט למרות שמנהל השרת דארק אומר את זה לכולם ולא אומרים לו כלום הוכחות ( במקרה ויש) אל תשקר אמרתה משהו אחר אמרתה לו שהוא חולה במחלה אני לא רוצה לפרט פה מה אמרתה כי זה ממש לא יפה לצחוק על מחלות כאלה תגיד תודה שזה רק ל 120 מגיע לך ליותר כול היום אתה מעליב שחקנים ומיתגרה בשחקנים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 9 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות לפני 5 דקות Pablo אמר: אל תשקר אמרתה משהו אחר אמרתה לו שהוא חולה במחלה אני לא רוצה לפרט פה מה אמרתה כי זה ממש לא יפה לצחוק על מחלות כאלה תגיד תודה שזה רק ל 120 מגיע לך ליותר כול היום אתה מעליב שחקנים ומיתגרה בשחקנים גם אם אמרתי משהו אחר זאת אותה משמעות ואני לא מעליב ומקלל אנשים כל היום אל תמציא סיפורים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2017 בינואר 9 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות לפני 9 דקות Usopp אמר: גם אם אמרתי משהו אחר זאת אותה משמעות ואני לא מעליב ומקלל אנשים כל היום אל תמציא סיפורים תפסיק כבר להתלונן על כל שטות לא משנה מה אמרת לפרטי פרטים כל עוד העלבת שחקן בשרת מגיע לך העונש שקיבלת. תדע להתמודד עם עונשים במקום לפתוח תלונות כל היום. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בינואר 9 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות כבר נמאס לי לנעול אשכולות... לא הבאת הוכחה, ב-Shadowplay יש אפשרות שבה זה שומר לך 10 דקות אחרונות אז זה לא שורף לך את המקום. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.