Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 9 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות (נערך) שם: נועם שם בסטים: Mega4U תלונה על : pablo מה קרה: התחיל ראונד ופבלו יורה בי מתא נשק שאני בנשקייה בקלוד נתתי לו הד שוט והוא שואל אותי למה הרגת אותי? אמרתי לו בטעות כי חשבתי שזה לא הוא ירה אז אמרתי תן רספון לך ואני הורג תשני ואז הוא שאל אותי למה הרגתי אותו ואמרתי עם אתה לא יריתה בי אז הוא ירה בי וpablo אומר שהוא ירה בי אז זה נחשב סתם פריקיל לטענתו לא היה חוקים! הוא שאל למה הרגתי אותו ואמרתי שזה היה בטעות. אז אמרתי לו אל תכתוב סתם פריקיל ואמא שלא היה חוקים זה לא מוצדק וסתם עשיתי פריקיל בגלל אדמין שלא יודע חוקים נערך 2017 בינואר 9 על ידי Mega4U קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Pablo 1 פורסם 2017 בינואר 9 Pablo חדש/ה ב־YourGame חטוב 1 42 הודעות דבר ראשון אל תשקר אתם פשוט באים ועושים עלי טרגט לא טוב לכם שיש אדמינים בשרת.... אם יש לך רקורד של מה שקרא שם תשלח פה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 בינואר 9 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות תספר חצי צד, הייתי בשרת 5 דקות והתגרת בפאבלו בלי הפסקה. צוחק על התפקיד שלו בצבא ועוד כמה דברים. באמת אחי תתבגר קצת. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 9 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות לפני 37 דקות Mega4U אמר: הרגתי אותו ולא שמתי לב שזה היה עינייני אדמין. תקשיב אתה יריתה בי ואתה הודתה אפילו ולא ירדתי על התפקיד שלו בצבא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Pablo 1 פורסם 2017 בינואר 9 Pablo חדש/ה ב־YourGame חטוב 1 42 הודעות לפני 1 דקה Mega4U אמר: תקשיב אתה יריתה בי ואתה הודתה אפילו ולא ירדתי על התפקיד שלו בצבא אם הייתה בודק של מי היה הנשק ומי ירה עליך ב קונסולה הייתה יודע... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 9 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות אבל כתוב בקונסול שאתה הורדתה לי 22 Hp קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Pablo 1 פורסם 2017 בינואר 9 Pablo חדש/ה ב־YourGame חטוב 1 42 הודעות יש לך תמונה של זה??? כי אתה פשוט ממשיך לשקר פה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בינואר 9 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אין הוכחות, אתה מתלונן בלי סוף ואני מתחיל להבין מה קורה פה.. תוסיף הוכחות לתלונות שלך אם אתה רוצה שנתייחס אליהם. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 9 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות הערה! פעם הבאה נא להגיב כאן https://www.yourgame.co.il/index.php?/forum/43/ והתופס הזה זאת הדרך להגיש תלונה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.