ZoXxSayy 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 9 ZoXxSayy YourGame Advanced שקד 33 157 הודעות תמונה שהוספתי לה כמה דברים קטנים תגידו מה לשפר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות תמונה ראשונית?, תראה לנו ממה התחלת עד שהגעת לתוצאה הזאת Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZoXxSayy 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 9 ZoXxSayy YourGame Advanced שקד 33 157 הודעות לפני 1 דקה KnowYourMeme אמר: תמונה ראשונית?, תראה לנו ממה התחלת עד שהגעת לתוצאה הזאת לא ראשונית כאילו פעם ראשונה שאני משתמש ב GFX PACK בתמונה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 1 דקה Kagetsu אמר: לא ראשונית כאילו פעם ראשונה שאני משתמש ב GFX PACK בתמונה אני מתכוון איך התמונה נראת לפני כל האפקטים Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZoXxSayy 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 9 ZoXxSayy YourGame Advanced שקד 33 157 הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: אני מתכוון איך התמונה נראת לפני כל האפקטים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות אוקי האש, מאוד לא טובה היה לף עדיף לשים בקצוות בארבע זוויות שונות, וה PATTERN או ה TEXTURE ששמתי על הפנים נראים כאילו יש לה איזה מחלה קשה, תנסה למחוק מאזור הפנים והלחליף את האש באפקט GFX אחר, לא חסרים Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZoXxSayy 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 9 ZoXxSayy YourGame Advanced שקד 33 157 הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: אוקי האש, מאוד לא טובה היה לף עדיף לשים בקצוות בארבע זוויות שונות, וה PATTERN או ה TEXTURE ששמתי על הפנים נראים כאילו יש לה איזה מחלה קשה, תנסה למחוק מאזור הפנים והלחליף את האש באפקט GFX אחר, לא חסרים טוב תודה אחי 3> קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 9 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות אני מסכים הרבה עם מה שknowyourmeme אמר בנוסף תנסה להתאים צבעים לקחת תמונה שהצבע הדומיננטי שלה הוא כחול ואז שמת אש בצבע כתום בוהק באמצע זה מנגד בצורה רעה בייחוד עם האפקטים שיש עליה גם הtexture לא מתאים במיוחד לתמונה בייחוד על איזור הפנים אשמח לדעת איזה עוד אפקטים שמת חוץ מאלו לעוד ביקורת :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZoXxSayy 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 9 ZoXxSayy YourGame Advanced שקד 33 157 הודעות לפני 13 דקות EYT אמר: אני מסכים הרבה עם מה שknowyourmeme אמר בנוסף תנסה להתאים צבעים לקחת תמונה שהצבע הדומיננטי שלה הוא כחול ואז שמת אש בצבע כתום בוהק באמצע זה מנגד בצורה רעה בייחוד עם האפקטים שיש עליה גם הtexture לא מתאים במיוחד לתמונה בייחוד על איזור הפנים אשמח לדעת איזה עוד אפקטים שמת חוץ מאלו לעוד ביקורת :) סבבה תודה אחי השתמשתי ב Flares וחוץ מזה ומהאש וטקסטורה כלום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו