simsmack 69 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 9 simsmack משתמש רשום ליעד 69 434 הודעות שם: ליעד שם בסטים: simsmack תלונה על : pablo מה קרה: התחיל ראונד וראיתי את פבלו פותח מיק. הרגתי אותו ולא שמתי לב שזה היה עינייני אדמין. הוא שאל למה הרגתי אותו ואמרתי שזה היה בטעות. הוא אמר אם לתת לעצמו ריספאון או לתת לי סיטי באן ואני נהרגתי באותו זמן ורציתי לרשום לו אבל לפני ששלחתי הוא נתן לי סיטי באן וגג. רציתי להגיד לו שיתן ריספאון אבל הוא ישר נתן לי סיטי באן בלי לחשוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Pablo 1 פורסם 2017 בינואר 9 Pablo חדש/ה ב־YourGame חטוב 1 42 הודעות דבר ראשון זה היה ראונד אחרון של הסיטי שאלתי אותך 20 פעמים אם לעשות לעצמי ריספאון ולא עניתה לי אז נתתי לך סיטי באן.... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בינואר 9 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אין לך הוכחות, אתה רוצה שנטפל לך בתלונה? תגיע עם הוכחות. ב-Shadowplay יש אופציה שאתה לוחץ וזה שומר לך 10 דקות אחרונות, ככה שזה לא שורף זכרון. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.