NighT-l3xyy 4 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 9 NighT-l3xyy חדש/ה ב־YourGame עמרי 4 28 הודעות ציטוט SteamID: STEAM_0:0:167720361 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: pablo קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: הוא אדמין אין לי את הקישור כרגע. תאריך המקרה: 9/1/2017 הוכחות תומכות:אין תיאור המקרה: אני הייתי בתא נשק ולא אמרו לי לזרוק את הנשק הייתי גב וכל מה שהסיטי אמר והסיטי הרג אותי. והאדמין שהיה באותו הזמן בשרת שאני בטוח שהוא שמע שהם לא אמרו וידע שאני צודק ישר אמר לי לשלוח רקורד מה הקטע שאני צריך להיות על רקורד כל היום זה מרוקן את הכרטיס זכרון וכאלה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2017 בינואר 9 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות @Dark @Pablo אני מתייג את המנהל שרת ואת האדמין עצמו כדי שיעזרו לך. מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Pablo 1 פורסם 2017 בינואר 9 Pablo חדש/ה ב־YourGame חטוב 1 42 הודעות שמע גבר אני זוכר את הרגע הזה הייתי חי ושאני חי אני לא יכול לראות את המשחק מהזווית שלך זה יוצא שזה מילה שלך נגד מילה של הסיטי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בינואר 9 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אני מבין לגמרי שאתה לא יכול להיות ברקורד כל היום, בגלל זה יש אופציה ב-Shadowplay שאתה לוחץ וזה שומר לך עשר דקות אחרונות, ואז אתה לא צריך לשרוף זכרון. כרגע אין לך הוכחות בתלונה... ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.