Dragonborn 12 פורסם 2017 בינואר 9 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות לפני 3 דקות KnowYourMeme אמר: איך בדיוק מתערבבים יער ועיר זה אפשרי תעשה שהיער מקיף את העיר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2017 בינואר 9 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות יש לי שלושה רעיונות: 1. יער אפל כזה 2. דוג'ו 3. משהו כזה עם עצי סאקורה זה ממש מזכיר לי נינג'ה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות עדכון: מספיק ריאליסטי בשבילך? @Dragonborn (גוף בלבד בנתיים), עדיין מתלבט על חלק מהצבעים :\ Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 בינואר 9 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות לפני 38 דקות KnowYourMeme אמר: עדכון: מספיק ריאליסטי בשבילך? @Dragonborn (גוף בלבד בנתיים), עדיין מתלבט על חלק מהצבעים :\ מצויין אבל אם היא נינגה אז תעשה לה כוכבי נינגה בצד ראליסטים משהו מגניב @KnowYourMeme קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות עדכון: אללה רקע.. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 10 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אחי.... אין מילים לתאר את הכשרון שיש לך ממש יפה! ודרך אגב לפני ב-9.1.2017 at 16:13 MitMan אמר: יש לי שלושה רעיונות: 1. יער אפל כזה 3. משהו כזה עם עצי סאקורה זה ממש מזכיר לי נינג'ה ממליץ חחחח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו