Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 8 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) טוב לאחר ה FAIL האחרון החלטתי להכין משהו אחר, זאת לא דמות ששייכת לסדרה ספציפית כי הכנתי את זה מ0 והשתמשתי בכל מיני רעיונות מסדרות וזה מה שיצא: עכשיו אני מתלבט איזה רקע להוסיף לה, הפעם אני יצליח! (אמן..) בכל מקרה תראו בסקר למעלה אם יש לכם רעיון אחר שנראלכם יהיה יותר יפה כתבו פה אני אשמח לראות אולי מישהו יביא משהו יותר יפה ממה שחשבתי! עוד לא הוספתי הבעת פנים נערך 2017 בינואר 8 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 8 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) עודכן: אני מאמין שזה יעבור עוד כמה שינויים לפני שאני יתחיל לצבוע את זה נערך 2017 בינואר 8 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 8 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות עודכן: Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 בינואר 8 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות לפני 30 דקות KnowYourMeme אמר: עודכן: אחי תיצבע קודם את התמונה או דמות לפי הרקעים שמופיעים בסקר כי לי אישית קשה להצביע כשאני לא רואה איך בכל ניראה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 8 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת Dragonborn אמר: אחי תיצבע קודם את התמונה או דמות לפי הרקעים שמופיעים בסקר כי לי אישית קשה להצביע כשאני לא רואה איך בכל ניראה אחי זה נינגה קשה לפספס את זה, פשוט מה נראלך שהכי מתאים לנינגה..? Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 בינואר 8 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: אחי זה נינגה קשה לפספס את זה, פשוט מה נראלך שהכי מתאים לנינגה..? אני לא יודע אני יותר רוצא לראות את זה צבוע לאחר מכן שאני יראה איך שהיא ניראת אחרי צביעה יהיה לי יותר קל להחליט אבל חוץ מיזה הציור עצמו איך שביצעתה אותו הוא מצוין!!!!!! לגמרי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 8 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת Dragonborn אמר: אני לא יודע אני יותר רוצא לראות את זה צבוע לאחר מכן שאני יראה איך שהיא ניראת אחרי צביעה יהיה לי יותר קל להחליט אבל חוץ מיזה הציור עצמו איך שביצעתה אותו הוא מצוין!!!!!! לגמרי חח תודה. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 בינואר 8 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות לפני 2 דקות KnowYourMeme אמר: חח תודה. בבקשה אני לא מומחה לעיצוב אבל אני מחמיא למה שאני חושב שהוא יפה אבל בבקשה אחי תיצבע כי יש לי כמה דמיונות בראש אל איך התמונה יכולה להיות אבל כניראה הרעיונות האלה שלי לא יהיו למרות שאני יודע לעצב מצגות בעיה היא שכולם יודעים איך לעצב מצגת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 8 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) טוב זהו להיום: @Dragonborn מקווה שמה שיש בנתיים יעזור לך חח, אני יודע שלי זה עזר, אני חושב מאוד שאני ילך על האופציה הראשונה עם השעון והירח זה נראלי ייצא פ33ה עם אני יצליח מה שיש לי בראש עכשיו. תאמינו שזה לא קל לצבוע, אני לא משתמש במשפך XD נ.ב - אני עדיין חושב לשנות חלק מהצבעים זה לא סגור עוד נערך 2017 בינואר 8 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 בינואר 9 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות @KnowYourMeme אחי תקשיב יש לי רעיון בישבילך שים ירח גדול בוהק בשמים את הדמות באמצע שמאחוריה יש יער כזה אפלולי ועד משהו תעשה שהדמות תיראה יותר ריאליסטית זה לפי דעתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 1 דקה Dragonborn אמר: @KnowYourMeme אחי תקשיב יש לי רעיון בישבילך שים ירח גדול בוהק בשמים את הדמות באמצע שמאחוריה יש יער כזה אפלולי ועד משהו תעשה שהדמות תיראה יותר ריאליסטית זה לפי דעתי חחחחחחחח ברור שאני יעשה אותה ראליסטית, אמרת שאתה צריך צבע כדי להבין.. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 בינואר 9 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: חחחחחחחח ברור שאני יעשה אותה ראליסטית, אמרת שאתה צריך צבע כדי להבין.. אני בחרתי עכשיו ביער כי הוא מופיע ברעיון שלי אבל בכל זאת סתם שאלה איך הרעיון שנתתי לך?? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת Dragonborn אמר: אני בחרתי עכשיו ביער כי הוא מופיע ברעיון שלי אבל בכל זאת סתם שאלה איך הרעיון שנתתי לך?? זה פחות או יותר כמו שתכנתתי אם הייתי עושה יער, אבל נראלי שהשעון שמראה 12 יהיה יותר יפה, אני יעשה סקיצה של שתיהם. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 בינואר 9 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות לפני 2 דקות KnowYourMeme אמר: זה פחות או יותר כמו שתכנתתי אם הייתי עושה יער, אבל נראלי שהשעון שמראה 12 יהיה יותר יפה, אני יעשה סקיצה של שתיהם. אתה יכול לעשות הכל ביחד הדמות בהמצע הירח בשמים בצד הימני יער ובצד הסמאלי שעון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת Dragonborn אמר: אתה יכול לעשות הכל ביחד הדמות בהמצע הירח בשמים בצד הימני יער ובצד הסמאלי שעון איך בדיוק מתערבבים יער ועיר Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו