Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 8 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות שם מגיש התלונה:Omri48 SteamID: STEAM_0:0:163967830 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Orangelist קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: http://steamcommunity.com/id/megicstik תאריך המקרה: 06.01.17 הוכחות תומכות: (העלו אותם בשבילי) הערות: אומר לי ללכת להישרף. ממש לא נחמד מצדו והרי הוא גם אדמין. עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 8 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות @PACMAN @orangelist לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PACMAN 26 פורסם 2017 בינואר 8 PACMAN משתמש רשום אור 26 226 הודעות האדמין יטופל אבל גם השאלה שלך לא הייתה במקום אפשר לנעול מנהל שרת הפאן ליצירת קשר- skype: or.gaming.v steam:לחץ כאן זמין ב TS בברכה PaCM@N(אור) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 8 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 1 שעה PACMAN אמר: האדמין יטופל אבל גם השאלה שלך לא הייתה במקום אפשר לנעול ננעל! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בינואר 8 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות הערה קטנה: מי שיגיד לאדמין "צא מהשרת" או "תן לעצמך מיוט" יקבל מיוט, אל תתערבו בעבודה של האדמין.. אם הוא היה לא בסדר אפשר להקליט ולהתלונן, אבל לבוא ככה ולהתחצף זה לא במקום. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.