DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 8 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2017 בינואר 8 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 15 דקות DMatriX אמר: תעיף את ה- HUD עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 8 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 1 שעה Fade Away אמר: תעיף את ה- HUD אחלה תודה, לא חשבתי על זה קודם. אי אפשר... Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 בינואר 8 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות ממש יפה! לדעתי אפשר להוציא את זה : http://prntscr.com/dsyxl8 לדעתי זה יראה יותר טוב לפעם הבאה! via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 8 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות יצא ממש יפה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2017 בינואר 8 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות יצא יפה ישר כוח! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 8 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 18 דקות n0nstop אמר: ממש יפה! לדעתי אפשר להוציא את זה : http://prntscr.com/dsyxl8 לדעתי זה יראה יותר טוב לפעם הבאה! להוציא את מה? לא הבנתי כל כך... Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 בינואר 8 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות BOT NORMAL @TIME@ via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2017 בינואר 8 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 1 שעה DMatriX אמר: אחלה תודה, לא חשבתי על זה קודם. אי אפשר... ברור שאפשר. תריד דמו ויש הרבה אפשריות עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 בינואר 8 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות nice :D קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2017 בינואר 8 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות לפני 1 שעה DMatriX אמר: אחלה תודה, לא חשבתי על זה קודם. אי אפשר... record bhop_example בקונסול תעשה run ל demo ואז תעשה sv_cheats 1 ו cl_drawhud 0 :) boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 8 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לכל הגאונים שאומרים לי איך להוריד את הHUD, אי אפשר! אחרי שעושים דמו בשרת ומנסים להריץ את הדמו זה רץ על 10 FPS. זה בעיה שיש אצל Valve, בגלל שעל השרת יש פלאגינים זה דופק את הדמו. בדקתי את זה גם אצל אנשים אחרים, מחשבים אחרים, ומשתמשים אחרים. הכל יוצא ב10 FPS. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו