DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 7 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות זאת פעם ראשונה שאני מתעסק עם 3D אז בבקשה להיות עדינים. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gal 60 פורסם 2017 בינואר 7 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות ממש יפה אהבתי יותר את הראשון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 7 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות אממ אין דרך להיות עדין עם זה אז זה כל מה שאני יגיד :\ Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 7 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת Banahel אמר: ממש יפה אהבתי יותר את הראשון הראשון? למה אתה מתכוון? שים שהתמונה הראשונה זה מה שהכנתי עכשיו, והשנייה זה החתימה שלי... Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 7 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 1 דקה KnowYourMeme אמר: אממ אין דרך להיות עדין עם זה אז זה כל מה שאני יגיד :\ אז תגיד מה לשנות, להיות עדין לא בהכרח אומר דבר רע.. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 7 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: אז תגיד מה לשנות, להיות עדין לא בהכרח אומר דבר רע.. לפני הכל לא ככה עובדים עם 3D חחח לחצת על אופציה של 3D בפוטושופ ויש דרך יותר טובה לעבוד עם זה, הרקע מאוד מאוד מאודד מקושקש וחסר צבע על הניק עצמו, החתימה שלך עולה על זה פי 1M~2M ככה Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 7 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: לפני הכל לא ככה עובדים עם 3D חחח לחצת על אופציה של 3D בפוטושופ ויש דרך יותר טובה לעבוד עם זה, הרקע מאוד מאוד מאודד מקושקש וחסר צבע על הניק עצמו, החתימה שלך עולה על זה פי 1M~2M ככה חחח אז איך כן עושים 3D טוב? אני עובד דרך סרטונים ביוטיוב... ולפחות זה הרבה יותר טוב מהבאנר הראשון שהכנתי לי חחחחח (באנר ראשון) Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 7 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) עם איזה סרטון עבדת שיצא לך ככה? נ.ב תנסה ככה תפתח LAYER של TEXT תכתב משהו תלחץ ALT + RIGHT ARROW , ALT + UP ARROW כמה פעמים על הטקסט ואפשר לעבוד עם כמה דרכים נערך 2017 בינואר 7 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 7 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: עם איזה סרטון עבדת שיצא לך ככה? לא עקבתי אחריו צעד צעד, כי הוא לא עשה בדיוק כמו שרציתי. אחרי בערך שתי דקות לתוך הסרטון הפסקתי אותו והתחלתי לשחק קצת עם הפונקציות עד שקרס לי התוכנה... אבל לפני שהיא קרסה זה נשמר לי חחח Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 7 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות יש לך משהו עם הפונט הזה אני רואה רק בו משתמש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 7 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 1 דקה EYT אמר: יש לך משהו עם הפונט הזה אני רואה רק בו משתמש חחחחחחחחח אני רוצה להיצמד לOverwatch יותר מCSGO אז אני משתמש בו הרבה. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 7 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 1 דקה DMatriX אמר: חחחחחחחחח אני רוצה להיצמד לOverwatch יותר מCSGO אז אני משתמש בו הרבה. מבין את זה אבל זה לא הכי overwatch P: וחוץ מזה שלא חייב להשתמש בפונט מסויים שדומה כדי שזה יראה כאילו זה מתאים למשחק :) זה נראה לי פונט יותר איכותי שמתאים לoverwatch http://www.dafont.com/es/bignoodletitling.font?text=PLAY+YOUR+ROLE קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו