pitpiton 119 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 7 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות ביום חמישי היה מסע התג של המחזור שלי. מעלה גולן לא היה קל אבל היה שווה כל מאמץ בשביל תג קטן וחלק גדול ממורשת גולני :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gal 60 פורסם 2017 בינואר 7 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות לפני 2 דקות pitpiton אמר: ביום חמישי היה מסע התג של המחזור שלי. מעלה גולן לא היה קל אבל היה שווה כל מאמץ בשביל תג קטן וחלק גדול ממורשת גולני :) כל הכבוד לך!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoltioN 10 פורסם 2017 בינואר 7 MoltioN משתמש רשום גיא 10 147 הודעות יפה אחי בהצלחה! "Give him the biggest kamehameha" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PROzper~itay 28 פורסם 2017 בינואר 7 PROzper~itay משתמש רשום לצ 28 255 הודעות כל הכבוד תותח,בהצלחה!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 7 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות תותח של אבא!!! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2017 בינואר 7 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות באמת כל הכבוד!! שהיה בהצלחה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בינואר 7 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות בהצלחה מחר!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 בינואר 7 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות עוד שנה אתה מתגייס לצה"י צ ה י צבא ההגנה ליוגב via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בינואר 7 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות WTF איזה אצבעות הזויות XD You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 בינואר 7 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות בהצלחה אחי good luck get hug קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 7 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות לפני 3 דקות The Donger אמר: WTF איזה אצבעות הזויות XD חחחחחחחחחחחחחחחח רק עכשיו אני רואה... D: הם לא כאלה סתם יצאו מעוותות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
zYx #D10S 242 פורסם 2017 בינואר 7 zYx #D10S YourGame Average עדי 242 1.1k הודעות זה היה בכותל? כי הייתי ביום חמישי בכותל וראיתי המון חיילים שהיה שם טקס או משהו כזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 7 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 2 שעות n0nstop אמר: עוד שנה אתה מתגייס לצה"י צ ה י צבא ההגנה ליוגב אני משתמט אז Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 פורסם 2017 בינואר 7 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות צעיר, אני עדיין באמת לא מבין איך צה"ל מוכן להסתכן בחיילים כמוך במסגרת הצהל"ית. בהצלחה אלוף! בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 8 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 8 שעות n0nstop אמר: עוד שנה אתה מתגייס לצה"י צ ה י צבא ההגנה ליוגב עדיין נשאר צהל כי זה על ל-יוגב כמו הל-ישראל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו