DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 7 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות הכנתי לעצמי גם חתימה, אבל החלטתיל ללכת על משהו שונה מאנימה. דעות? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 7 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות הרעיון נחמד אבל מאוד קשה לקרוא את הDMATRIX וגם אין שילוב בין הרקע לטקסט יש איפה לשפר אבל זה סבבה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 7 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת EYT אמר: הרעיון נחמד אבל מאוד קשה לקרוא את הDMATRIX וגם אין שילוב בין הרקע לטקסט יש איפה לשפר אבל זה סבבה מזאת אומרת שילוב בין הרקע לטקסט? מבחינת צבעים? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 7 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: מזאת אומרת שילוב בין הרקע לטקסט? מבחינת צבעים? בצורה פשוטה אפשר להגיד ככה קשה לי להסביר את זה הם פשוט לא משתלבים לי טוב בעין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 7 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת EYT אמר: בצורה פשוטה אפשר להגיד ככה קשה לי להסביר את זה הם פשוט לא משתלבים לי טוב בעין אני מבין את זה שזה קשה לראות, אני ממשיך לחפש משהו יותר לבן אבל שעדיין יראה טוב. לגבי השילוב שלהם לא כל כך הבנתי... Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 7 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 2 דקות DMatriX אמר: אני מבין את זה שזה קשה לראות, אני ממשיך לחפש משהו יותר לבן אבל שעדיין יראה טוב. לגבי השילוב שלהם לא כל כך הבנתי... אז תתעלם מזה כנראה משהו שמפריע רק לי פה אמרתי לך שקשה להסביר את זה זה פשוט נראה כזה.... לקחת תמונה ושמת טקסט עליה בלי קשר זה נראה רמה נמוכה של עיצוב P: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 7 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת EYT אמר: אז תתעלם מזה כנראה משהו שמפריע רק לי פה אמרתי לך שקשה להסביר את זה זה פשוט נראה כזה.... לקחת תמונה ושמת טקסט עליה בלי קשר זה נראה רמה נמוכה של עיצוב P: כי זה רמה נמוכה... אם הייתי יודע לעשות פוטושופ ברמה גבוה לא הייתי מבזבז זמן על על חתימות באינטרנט... Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2017 בינואר 7 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות גם אם הפוטשופ לא ברמה גבוהה עדיין החירה של התמונות יכלה להיות הרבה יותר טובה לקחת תמונה מאוד בהירה ושמת אותה על רקע מאוד כהה במידה ואתה לא יכול לשלב אותן אז תבחר תמונה יותר כהה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 7 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 22 דקות EYT אמר: אז תתעלם מזה כנראה משהו שמפריע רק לי פה אמרתי לך שקשה להסביר את זה זה פשוט נראה כזה.... לקחת תמונה ושמת טקסט עליה בלי קשר זה נראה רמה נמוכה של עיצוב P: לפני 16 דקות MitMan אמר: גם אם הפוטשופ לא ברמה גבוהה עדיין החירה של התמונות יכלה להיות הרבה יותר טובה לקחת תמונה מאוד בהירה ושמת אותה על רקע מאוד כהה במידה ואתה לא יכול לשלב אותן אז תבחר תמונה יותר כהה ??? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בינואר 7 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות יפה מאוד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 7 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 5 שעות DMatriX אמר: ??? הרבה יותר טוב מהראשון Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו