ido1233 4 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 7 ido1233 חדש/ה ב־YourGame 4 6 הודעות שם מגיש התלונה:Ido SteamID:_0:0:172490260 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן כפול השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:גייל ברייק האדמין שביצע את ההרחקה:הקונסול אורך ההרחקה:שבועיים סיבת ההרחקה:עקיפת באן תיאור המקרה:קיבלתי באן מוצדק לשבוע והחלפתי משתמש כי רציתי לעקוף באן בקהילה מתחרה ובטעות נכנסתי לשרת של יורגיים חשוב לי לציין שאני יודע שיש באן כפול על ניסיון לעקוף באן על ידי הקונסול אשמח אם תתחשבו ותורידו לי את זה הזמן של הבאן במשך השבוע עובר מחר הוכחות ( במקרה ויש) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 7 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות @Zpower לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בינואר 7 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות הבאן ירד. אזהרה: במקרה חוזר הבאן לא ירד! ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.