HaRemez 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 6 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות אומייגאד זה מזעזע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 6 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות מעולה, רק הייתי משנה FONT לא מתאים כל כך Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 בינואר 6 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות יפה! font אחר היה משפר :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 בינואר 6 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 3 דקות KnowYourMeme אמר: מעולה, רק הייתי משנה FONT לא מתאים כל כך לפני 1 דקה SpAze אמר: יפה! font אחר היה משפר :) +1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 6 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לפני 13 דקות KnowYourMeme אמר: מעולה, רק הייתי משנה FONT לא מתאים כל כך לא מצאתי את הFont שהשתמשת במדריך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 6 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) לפני 34 דקות AngelSans אמר: לא מצאתי את הFont שהשתמשת במדריך חח מה אבל נתתי את השם שלו http://www.dafont.com/black-caps.font נ.ב - גם הוא לא נראלי מתאים לחתימה הזאת נערך 2017 בינואר 6 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו