DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 6 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות קיימת אפשרות לעשות תבנית לכתב מסויים? הכנתי את התמונה הזאת (אני יודע שזאת תמונה מאוד מאוד פשוטה, זאת המטרה): ואני רוצה להיצמד לגודל ולמראה של הכתב. זה אפשרי להכין תבנית מסוימת שתאפשר לי פשוט ללחוץ עליה, והגודל/סטייל של הכתב יהיה אותו הדבר, אבל אני יוכל לשנות צבע ותמונת רקע? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בינואר 6 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות רק לנסות להבהיר את זה עכשיו יצרת את התמונה הזאת אתה רוצה ליצור תמונה חדשה לגמרי אתה רוצה את הגודל של הטקסט ואת הפונט והצבע של הטקסט שישאר אותו דבר (מן action שעושה את זה לבד) אבל עדיין תוכל לשנות מיקום תמונה והכל? כמו שרשמתי יש דבר שנקרא action שזאת פעולה בפוטושופ שבלחיצה היא מבצעת כל מה שאתה רוצה אני לא יודע איך להכין כזאת אבל אני מנחש שיש הרבה מאוד מדריכים פשוטים באינטרנט זה לא אמור להיות מסובך בנוסף תוכל להכין/למצוא smart image שתכיל את הכל במיקום עם הפונט צבע ושכבה ריקה לתמונה ואז פשוט לטעון את הsmart image ולשנות אותה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו