Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 6 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות התחלתי להכין לעצמי רקע חדש למחשב, אבל יש לי לבט ממה קשה מה להוסיף בתור רקע שהפעם אני גם יכין אותו מאפס, יער? עצים כזה? נהר? משהו של טבע אני רוצה אבל אני מתלבט בין מלא דברים, יש למישהו רעיון אחר? Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 6 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אתה יכול לעשות מין נהר שיזרום ולידו הדמיות שאתה רוצה בתוך יער יפה ועם רקע מסביב לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2017 בינואר 6 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות ממליץ על הנוף המוכר עם ספסל העץ והעצים ברקע אפשר להוסיף גם קשת בענן אם אתה מרגיש יצירתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 בינואר 6 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות dd משהו בסגנון הזה. אולי עם יער ודשא כמו פה רק תיקח את זה למקום שלך :) via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 בינואר 6 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות אני חושב שזה יותר תלוי בדמויות... מה הם? במה הם עוסקות? המדים שלהם נראים כמו מדי בית ספר רק בצבעים שונים, אז הייתי ממציע יער שברקע שלו רואים את הבית ספר שלהם (זה דוגמה למקרה שאני צודק והם באמת לומדות בבית ספר). Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 6 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 7 שעות NadavOhana אמר: אתה יכול לעשות מין נהר שיזרום ולידו הדמיות שאתה רוצה בתוך יער יפה ועם רקע מסביב לפני 6 שעות MitMan אמר: ממליץ על הנוף המוכר עם ספסל העץ והעצים ברקע אפשר להוסיף גם קשת בענן אם אתה מרגיש יצירתי לפני 4 שעות n0nstop אמר: dd משהו בסגנון הזה. אולי עם יער ודשא כמו פה רק תיקח את זה למקום שלך :) לפני 4 שעות DMatriX אמר: אני חושב שזה יותר תלוי בדמויות... מה הם? במה הם עוסקות? המדים שלהם נראים כמו מדי בית ספר רק בצבעים שונים, אז הייתי ממציע יער שברקע שלו רואים את הבית ספר שלהם (זה דוגמה למקרה שאני צודק והם באמת לומדות בבית ספר). אחלה עצות חייב לומר, אבל הן לא תלמידות בית ספר אזזזז אני צריך לפסול את העצה האחרונה Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 בינואר 6 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות אז מה הם כן? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 6 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות יש לי עוד שתיים 1. שתי התלמידות מחזיקות יד ביד בתוך יער שיש בו עצים חיות ויופי 2. שני הם בקצה של הר ורואות את הנוף שמיסביב לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 6 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 3 שעות DMatriX אמר: אז מה הם כן? אממ לא יודע איך להסביר את זה אבל הן יותר קשורות לטבע כזה +- צריך לראות תסדרה כדי להבין ^_^ לפני 3 שעות NadavOhana אמר: יש לי עוד שתיים 1. שתי התלמידות מחזיקות יד ביד בתוך יער שיש בו עצים חיות ויופי 2. שני הם בקצה של הר ורואות את הנוף שמיסביב 1. הן המרכז לא היער ^_^ 2. לא יתכן קצה של הר והן רואות את הנוף אם הן עם הפנים אליך ועוד עוצמות אותן חחח, הרעיון חמוד הבנתי לאיפה חתרת אבל זה לא משתלב פה Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 6 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 3 דקות KnowYourMeme אמר: 1. הן המרכז לא היער ^_^ 2. לא יתכן קצה של הר והן רואות את הנוף אם הן עם הפנים אליך ועוד עוצמות אותן חחח, הרעיון חמוד הבנתי לאיפה חתרת אבל זה לא משתלב פה חחחחחחח סבבה D; עם יהיה לי עוד רעיונות אני יגיד לך D; לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 6 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: חחחחחחח סבבה D; עם יהיה לי עוד רעיונות אני יגיד לך D; לא קראת את האשכול! ותודה :) Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 6 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: לא קראת את האשכול! ותודה :) זה לא משנה כמה אני יקרא את זה אני בחיים לא אזכור חחחחחחח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בינואר 6 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 2 דקות KnowYourMeme אמר: לא קראת את האשכול! ותודה :) זה לא שהוא לא קרא את האשכול הוא ישן בשיעור לשון שובב מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 6 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות מחקתי תעבודה בסוף לא יצא כמו שרציתי T_T RIP Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 בינואר 6 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: מחקתי תעבודה בסוף לא יצא כמו שרציתי T_T RIP R.I.P קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו