Evya M 103 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 5 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות אני לא מבין פה אנשים. מישהו חדש עולה לתפקיד גדול ומכובד ועושה כמה צעדים קיצוניים, לטוב ולרע, ואתם ככה אומרים עליו דברים במקום לפרגן לו.. תחשבו שזה היה הפוך ואתם הייתם אלה שמאשימים אותם ולא זה לא מתוך הרצון לחנפנות. פשוט בושה אחים שלי התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בינואר 5 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות אביה אתה צודק במאה אחוז, במקום לפרגן הם עושים בעיות ולפני זה לא היו איתם שום בעיות... אנשים צבועים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 בינואר 5 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות אביה מה אתה אומר על החתימה שלי? דומה לך לא? Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בינואר 5 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות קיבלת את הלייק שלי. You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 6 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות הבנאדם צודק למה שאתם באים ותוקפים אותו הוא יודע מה הוא עושה ועם הוא עשה את הדבר הזה אז כנראה שהוא צודק אני אומר שהוא יכול להרים את הקהילה הזאת לשמיים והוא יעשה הכל כדי להצליח אני מאמין ואתם? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sizz3r_2000 6 פורסם 2017 בינואר 6 sizz3r_2000 חדש/ה ב־YourGame 6 29 הודעות מאחל לך בהצלחה ושתצליח אבל בגלל המהפך שההנהלה עשתה הרבה אדמינים פרשו.... @NadavOhana נ.ב תות רוצה לדבר איתך בסקייפ בגלל שהוא בבאן הוא לא יכול לרשום לך בפורום תודה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 בינואר 6 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני 19 דקות sizz3r_2000 אמר: מאחל לך בהצלחה ושתצליח אבל בגלל המהפך שההנהלה עשתה הרבה אדמינים פרשו.... @NadavOhana נ.ב תות רוצה לדבר איתך בסקייפ בגלל שהוא בבאן הוא לא יכול לרשום לך בפורום תודה. איך ה"מהפך" קשור אלייך? בסך הכל הוחלפו התפקידים, לא יותר מזה. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 6 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 5 שעות sizz3r_2000 אמר: מאחל לך בהצלחה ושתצליח אבל בגלל המהפך שההנהלה עשתה הרבה אדמינים פרשו.... @NadavOhana נ.ב תות רוצה לדבר איתך בסקייפ בגלל שהוא בבאן הוא לא יכול לרשום לך בפורום תודה. סבבה שישלח לי הודעה בפרטי לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו