Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש התלונה: םינותחת-ןטפק BlueCat SteamID: STEAM_1:0:171335183 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: גייל האדמין שביצע את ההרחקה: דאפי אורך ההרחקה: 60 סיבת ההרחקה: spend time on round on ct תיאור המקרה: אני הייתי 1 נגד 18 ושיחקתי הגעתי ל1V6 פתאום אני מקבל באן על הסיבה spend time on round on ct אני לא עיכבתי שום ראנד לא עשיתי משחקים עשיתי רק האחרון שקופץ מת ודברים כאלו ואם דאפי טוען שזה היה ממזמן אני הייתי בבאן לשבוע קודם אני באתי לשחק לא לעשות בעיות הוא הביא לי סתם כי לא מתאים לו לראות אותי בשרת ועיכוב לא היה הוכחות ( במקרה ויש) בשרת היה 20 איש אתם מוזמים לשאול אותם אם עיכבתי או לא עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DAFFY DUCK 9 פורסם 2017 בינואר 5 DAFFY DUCK משתמש רשום daffyyyy 9 36 הודעות היה באג והיה צריך RR ואתה היית בסיטי ובחרת לנצל את הבאג ולעכב שכולם מספימים RR בצאט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות תקשיב לא היה אדמין הוא בחר סיטי בדקה שיש ואז בראנד אמרו חוקים היה הכול הוא בחר סיטי כי הוא לא הספיק לבחור בזמן כי באו לנשקיה והרגו אותו לא היה שום באג כי התחיל הראנד הראשון עם הם מספמים RR אז תעשה RR אני שיחקתי ולא עיכבתי זה שהרגו אותם בנשקיה שהוא בחר סיטי זה לא אשמתי ושאלה ממתי יש באג של זמן? אם לא היה אדמין הראנד היה ממשיך כרגיל ואולי הייתי עושה את הקלאץ עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות ועוד דבר תגיד אם מישהו פרץ לנשקיה והרג שלוש סיטי ואז הוא יבקש RR כי הוא מת אז אדמין יעשה RR ? עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות וממתי אדמין שואל אותי או שחקנים אחרים מה לעשות? הוא עושה מה שהוא חושב שנכון עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DAFFY DUCK 9 פורסם 2017 בינואר 5 DAFFY DUCK משתמש רשום daffyyyy 9 36 הודעות צודק! עשיתי מה שחשבתי. אם יש לך רקורד אתה מוזמן להעלות אותו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 בינואר 5 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות שחר שלום, אולי במקום להגיש תלונה כל חמש דקות תעשה רקורד (אתה טוען שהוא עושה לך טרגט, לא? יהיה לך קל) ותגיש תלונה עם הוכחות שבאמת אפשר לטפל בה. קשה מאוד להבין מה אתה מסביר פה במיוחד בלי הוכחות. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בינואר 5 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אין הוכחה, תקרא את החוקי תלונות, מה שכתבת זה לא הוכחה. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.