Zpower 153 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 5 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות שלום לכל קהילת CSGO, ביצענו היום שינויים רבים בקהילת CSGO, אנסה להסביר את השינויים באשכול הזה, ואני מקווה שתבינו את הסיבה לשינויים הרבים. השינויי הראשון הוא במנהלי הקהילה: xMaster פרש, מסיבות אישיות שאני לא אפרט. אני, Zpower החלפתי אותו בניהול קהילת CSGO. השינויי השני הוא באחראיי האדמינים: לכל אלו שחושבים שאני באתי והרסתי פה את הקהילה, בואו אני אסביר לכם משהו.. על השינויי הזה אנחנו חשבנו בזמן של ההנהלה הקודמת, עם ההנהלה החדשה, ועם עוד גורמים גבוהים בקהילה. השינויי הזה היה צריך להיעשות, אחת מהסיבות הרבות הייתה שההנהלה הייתה גדולה מדי, ועם יותר מדי אנשים בתפקיד הזה. היו עוד סיבות שעליהן אני לא אפרט והאחראיי אדמינים יודעים אותן. אז אני אפרט על השינויים: החלטנו לסגור את התפקיד אחראי אדמינים, ולתת לכל אחראי אדמינים שרת לנהל: @Evya M- ינהל את ה-Jail ביחד עם D4RK. @Goblins- ינהל את ה-Surf. @NadavOhana- ינהל את ה-Surf. @Delirious- החליט לפרוש מסיבות אישיות. השינויי השלישי הוא במנהלי השרת: לכל מי שחושב שהורדנו את מנהלי השרת כדי למצוא מקום לאחראיי האדמינים, זאת לא הסיבה. הסתכלנו ההנהלה הקודמת כבר הרבה זמן על כל המנהלים, והיום החלטנו להוריד את מנהלי השרת שפחות מתאימים. אין מה לעשות, אחריי הכל המטרה של הקהילה היא להתקדם ולהתפתח, וכדי להתקדם ולהתפתח אנחנו צריכים צוות שישקיע בשרתים ויצליח לקדם אותם. וכשהצוות הקיים לא עושה עבודה שמפתחת את השרתים, אין דרך נחמדה לגרום לזה להשתנות. ולכן צריך להוריד צוות מתפקידו, כל אחד ירד מסיבה אחרת שאני לא אפרט, אבל לא הורדנו אף אחד בלי סיבה. בברכה, צוות הנהלת Counter Strike Global Offensive קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delirious 85 פורסם 2017 בינואר 5 Delirious הנהלה ראשית לירון 85 443 הודעות תוך כדי עם כבר האשכול הזה אני נפרד מכולם תודה על הזמן הזה שנתתן לי שמח ליהיות כאן תודה לכולם -_- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.