Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: http://steamcommunity.com/id/shahar3690/ SteamID: STEAM_1:0:171335183 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: גייל האדמין שביצע את ההרחקה: דאפי אורך ההרחקה: 30 דקות סיבת ההרחקה: spam after gag זה מה שהוא רשם תיאור המקרה: מארוקאי אמר חוקי VIP אלה שנית חוקי VIP אמרה פריסטיל במפה אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה מארוקאי הרג אותי אני רושם FK ודאפי מתעלם אחר כך אני מדבר איתו באדמין צאט לא הספאמתי הודעה אחת ובום אני מקבל באן המטרה שלי לשחק אני חזרתי מבאן לשבוע ואני לא רוצה לקבל עוד אחד אשמח שתורידו את הבאן וטפלו בדאפי הוא עושה טארגט מחפש להביא לי באן או מיאוט וגאג ובחוקי VIP לא אמרו מחזיק משהו אחר חוץ מנייף מת יום טוב הוכחות ( במקרה ויש) - http://prnt.sc/drtb98 נערך 2017 בינואר 5 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DAFFY DUCK 9 פורסם 2017 בינואר 5 DAFFY DUCK משתמש רשום daffyyyy 9 36 הודעות האמת שאתה משקר.. הסיטי אמר "ויאיפי מחזיק נשק מת" יש את מרוקאי כעד לכך, אחרי שהסברתי לך מדוע אני מתעלם מה fk! שלך והיית בגאג עברת והמשכת להספים את הצאט. ההוכחות שלך כוללות אך ורק את הסורס באן שמראה את הבאן שקיבלת לכן אין פה שום הוכחות.. מילא היה לך רקורד של כל מהלך הראונד ולהראות שלא אמרו ויאיפי מחזיק כל דבר חוץ מנייף מת. אני ממליץ לך לחשוב בפעם הבאה לפני שאתה מגיש תלונה ולחשוב אולי באמת מגיע לך העונש ולא ישר להתלונן,מקווה שתפעל בפעם הבאה בצורה אחרת תודה והמשך יום טוב :) @d4rk @HyperActive קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות כול נשק שהיה לי זרקתי הבריכה הייתי סגורה אני זרקתי כול דבר שהגעתי הייתי בוונטה וזה היה וונטה לנשקיה מארואקי ישר הרג אותי ושתדע שאלה שינת חוקי VIP אתה מוזמן לשאול אותה היא אמרה אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה אתה מוזמן לשאול אותה http://steamcommunity.com/profiles/76561198224308372/ אני יברר למי יש ראקורד ותראה בהמשך עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DAFFY DUCK 9 פורסם 2017 בינואר 5 DAFFY DUCK משתמש רשום daffyyyy 9 36 הודעות אתה היית עם MAG7 והתקמפרת בוונטה כשראית סיטי שיחקת כאילו אין לך נשק אני במקרה הייתי בספקטייט עליך לצערך, וראיתי אותך בנשקייה והחלפת את הנשק שלך ל M4A1-S וסיטי הרג אותך לגבי הטענות שלך, בהצגת הוכחות יהיה לך בסיס לטענה לבינתיים כל ההוכחות שהבאת זה סקריינשוט של הסורסבאן וקישור לפרופיל של אלה שהיא לטענתך שינתה חוקים. במתן רקורד של המקרה כנראה שיתחיסו לתלונה שלך ברצינות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 2 דקות DAFFY DUCK אמר: אתה היית עם MAG7 והתקמפרת בוונטה כשראית סיטי שיחקת כאילו אין לך נשק אני במקרה הייתי בספקטייט עליך לצערך, וראיתי אותך בנשקייה והחלפת את הנשק שלך ל M4A1-S וסיטי הרג אותך לגבי הטענות שלך, בהצגת הוכחות יהיה לך בסיס לטענה לבינתיים כל ההוכחות שהבאת זה סקריינשוט של הסורסבאן וקישור לפרופיל של אלה שהיא לטענתך שינתה חוקים. במתן רקורד של המקרה כנראה שיתחיסו לתלונה שלך ברצינות יש לי ראקורד ואני יעלה אותו לפרום אבל בתלונה עלייך כי הבאן ירד http://prntscr.com/drto52 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DAFFY DUCK 9 פורסם 2017 בינואר 5 DAFFY DUCK משתמש רשום daffyyyy 9 36 הודעות כבר צברת לך 31 באנים בשרתי הקהילה ויש עליך תלונות רבות משחקנים ואדמינים ואתה שחקן בעייתי בקהילה ובשרת בעיקר. עם זאת, צריך לכבד גם שחקנים כמוך לכן אני טורח בכלל לענות לך על התלונה בנוסף יש לך כבר כמה תלונות עלי ואני מבין אותך, אולי זה מתסכל אותך שאתה לא מצליח להוריד אותי מאדמין אבל אתה מוזמן לנסות. לכל האדמינים אתה שחקן בעייתי, והשם שלך עולה שמדברים על שחקנים שאדמינים מתקשים איתם או פורשים בגללם אבל אני לא מתכוון לוותר לכם ולתת לכם להרוס את השרת. אתה מנסה למתוח גבולות מבלי להיענש ולפש פרצות בחוק בשביל להציק ולעצבן את השרת ואם אתה שואל אותי לא מגיע לך בכלל לשחק בקהילה הזאת כי אתה מסוג השחקנים שהמטרה היחידה שלהם זה להציק כי זה בתכלס מה שאתם מנסים לעשות (אני מתכוון אליך ולעוד אנשים ספציפים שמשחקים בשרת) אני אקרא את התלונה שלך עלי רק עלי אני מכבד כל שחקן שמגיש תלונה. תודה יום טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 2 דקות DAFFY DUCK אמר: כבר צברת לך 31 באנים בשרתי הקהילה ויש עליך תלונות רבות משחקנים ואדמינים ואתה שחקן בעייתי בקהילה ובשרת בעיקר. עם זאת, צריך לכבד גם שחקנים כמוך לכן אני טורח בכלל לענות לך על התלונה בנוסף יש לך כבר כמה תלונות עלי ואני מבין אותך, אולי זה מתסכל אותך שאתה לא מצליח להוריד אותי מאדמין אבל אתה מוזמן לנסות. לכל האדמינים אתה שחקן בעייתי, והשם שלך עולה שמדברים על שחקנים שאדמינים מתקשים איתם או פורשים בגללם אבל אני לא מתכוון לוותר לכם ולתת לכם להרוס את השרת. אתה מנסה למתוח גבולות מבלי להיענש ולפש פרצות בחוק בשביל להציק ולעצבן את השרת ואם אתה שואל אותי לא מגיע לך בכלל לשחק בקהילה הזאת כי אתה מסוג השחקנים שהמטרה היחידה שלהם זה להציק כי זה בתכלס מה שאתם מנסים לעשות (אני מתכוון אליך ולעוד אנשים ספציפים שמשחקים בשרת) אני אקרא את התלונה שלך עלי רק עלי אני מכבד כל שחקן שמגיש תלונה. תודה יום טוב אני לא התלוננתי עלייך פעם אחת אתה מוזמן לבדוק ערב יום טוב ישלח לי את הראוקרד ואז אני יתלונן אם לא היית עושה פוקס כמעט שלא היה לי גאגים ומיוטים בסורס באן אתה הבאת לי 200 גאגים ומיוטים ופוסי הביא 100 אני באתי לשחק אם באתי להרוס הייתי שם אירפ והמון אני מכיר כמעט כול באג אפשרי ואני לא מנצל אותם... אם אתה חושב כך זה הדעה שלך אני לא מנסה להוריד אותך אם הייתי מנסה תאמין לי שעל כול דבר קטן הייתי מתתלונן ושאלה אתה יכול להגיד לי מי פרש בגללי? הדעה שלך : אם אתה שואל אותי לא מגיע לך בכלל לשחק בקהילה הזאת הדעה שלי : אם אתה שואל אותי לא מגיע לך להיות אדמין בקהילה הזואתי אני לא באתי לריב אני באתי להביע את הדעה שלי על הבאן עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DAFFY DUCK 9 פורסם 2017 בינואר 5 DAFFY DUCK משתמש רשום daffyyyy 9 36 הודעות את מיתמם עכשיו, אני לא הולך ללעוס את הנושא. אתה שחקן בעייתי נקודה. יש לך שתי באנים ממני על ניצול באגים. אתה מנסה לחפש פרצות בחוק בשביל לעקב/לעצבן את השרת. תעלה את הרקורד והתלונה שלך תטופל. יום טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בינואר 5 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אני לא מבין.. איפה ההוכחה בדיוק? צילמת את הבאן שקיבלת.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2017 בינואר 5 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות הבאן היה סה״כ לחצי שעה, אין לך הוכחות וזו מילה שלך כנגד מילה של אדמין. חוץ מזה שההוכחות שלך זה רק תצלום של הבאן ככה שהוא לא עוזר בכלום. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בינואר 6 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות ננעל עקב אי סיפוק הוכחות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.