n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 5 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות מה הייתה האנימה הראשונה שראיתם? via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 בינואר 5 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות דרגון בול זי אבל מתי שידעתי באמת מה זה אנימה אז ראיתי מיראי ניקי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 בינואר 5 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות Naruto או Bleach הייתי בן שש ואני לא זוכר אבל זה אחד מהם זה בטוח "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 5 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות (נערך) לפני 10 שעות AngelSans אמר: דרגון בול זי אבל מתי שידעתי באמת מה זה אנימה אז ראיתי מיראי ניקי מיראי ניקי היא פשוט פצצה לדעתי. התמכרתי ממש אליה. נערך 2017 בינואר 5 על ידי n0nstop via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 בינואר 5 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לפני כעת n0nstop אמר: מיראי ניקי היא פשוט מצצה לדעתי. התמכרתי ממש אליה. מצצה כן.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 5 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני 10 שעות AngelSans אמר: מצצה כן.. פצצה XD ערכתי :) via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 5 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 8 דקות n0nstop אמר: פצצה XD ערכתי :) יחנון אתה פותח אשכולות ולא כותב מה אתה ראית אחרון\ראשון או כל דבר. לנושא: נראלי זה היה BLEACH Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 5 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני 10 שעות KnowYourMeme אמר: יחנון אתה פותח אשכולות ולא כותב מה אתה ראית אחרון\ראשון או כל דבר. לנושא: נראלי זה היה BLEACH לא חשבתי שדעתי מעניינת משהו :D חחחחחחחחחחחח צוחק האנימה הראשונה שאי פעם ראיתי זה וואן פיס עוד בערוץ גטיקס. via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 בינואר 5 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לפני כעת n0nstop אמר: לא חשבתי שדעתי מעניינת משהו :D חחחחחחחחחחחח צוחק האנימה הראשונה שאי פעם ראיתי זה וואן פיס עוד בערוץ גטיקס. המשכת לצפות? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 5 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת n0nstop אמר: לא חשבתי שדעתי מעניינת משהו :D חחחחחחחחחחחח צוחק האנימה הראשונה שאי פעם ראיתי זה וואן פיס עוד בערוץ גטיקס. אה וואלה, אז כן וואן פיס של גטיקס זה גם ראשון שלי.. חח Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 5 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני 10 שעות AngelSans אמר: המשכת לצפות? ברור אני בפרקים שיוצאים via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SHLUMP3R 67 פורסם 2017 בינואר 5 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות האינמה הראשונה שאני ראיתי: naruto p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות Tokyo Ghoul לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 בינואר 5 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לפני 22 דקות NadavOhana אמר: Tokyo Ghoul Look at my DAB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Kawaii 0 פורסם 2017 בינואר 5 Kawaii חדש/ה ב־YourGame hillie ❤ 0 7 הודעות fairy tail ^^ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו