MeowDevil 113 פורסם 2017 בינואר 4 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות דורון זה לא פעם ראשונה שאתה מנסה להתחכם ובא ומפרסם על שטיות תלונה אתה מתחכם שאתה לא קראתה לו אביוזר ולפי דעתי אתה כן. מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 4 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 8 דקות MeowDevil אמר: דורון זה לא פעם ראשונה שאתה מנסה להתחכם ובא ומפרסם על שטיות תלונה אתה מתחכם שאתה לא קראתה לו אביוזר ולפי דעתי אתה כן. כל הסיטואציה לא היית בקטע של להתחכם הוא שאל מה אסור לו לעשות אני עניתי אני לא רואה פה שום בעיה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2017 בינואר 4 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 8 דקות doron אמר: כל הסיטואציה לא היית בקטע של להתחכם הוא שאל מה אסור לו לעשות אני עניתי אני לא רואה פה שום בעיה אם תמשיך להתחכם זה לא יגמר בגאג זה יגמר בבאן אתה מתחכם עושה בעיות קבוע אני לא רואה שום סיבה למה לא להאריך לך את הגאג אל הטרולים שאתה עושה בשרת אפשר לנעול @Zpower @NadavOhana קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 4 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות באפשר לנעול אין מה להגיד לדעתי צריך להתחיל הכל מהתחלה בעיניין האדמינים כי זה פשוט מצחיק עד כמה שהמצב גרוע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delirious 85 פורסם 2017 בינואר 4 Delirious הנהלה ראשית לירון 85 443 הודעות בהתחלה אתה אומר שאתה מתלונן על זה שקיבלת את הבאן עכשיו אתה מתלונן על האדמינים בלי שום סיבה אני לא רוצה לפתוח איתך במסה ומתן על איך שאתה מדבר על הצוות סיאס גו אני נועל פה את האשכול הזה ועם תפתח עוד אשכולות ותדבר בתוכם ככה תקבל אזהרה בפורום תודה לירון אחראי אדמינים סיאס גו קלאבים. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.