doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 4 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות שם מגיש התלונה:דורון SteamID: STEAM_0:1:122710480 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:תות קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:הוא אדמין תאריך המקרה:אוקי אני אמרתי במיק לגובלינס למה אתה מדבר שאתה מת ואז דליריוס אמר שלו ולגובלינס מותר לעשות הכל ואז מתתי אז כתבתי בצאט שאסור להם לעשות הכל שאסור לעשות אביוזים ואז תות נתן לי גאג הוכחות תומכות:http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/99476522492601686/8DB6437BEEC554CDABC5D162A8EB4AA01B28387F/ הערות:אין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 4 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות איזה כיף הוא גם עושה לי unlike כי פתחתי עליו תלונה D; קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2017 בינואר 4 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 4 דקות doron אמר: שם מגיש התלונה:דורון SteamID: STEAM_0:1:122710480 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:תות קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:הוא אדמין תאריך המקרה:אוקי אני אמרתי במיק לגובלינס למה אתה מדבר שאתה מת ואז דליריוס אמר שלו ולגובלינס מותר לעשות הכל ואז מתתי אז כתבתי בצאט שאסור להם לעשות הכל שאסור לעשות אביוזים ואז תות נתן לי גאג הוכחות תומכות:http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/99476522492601686/8DB6437BEEC554CDABC5D162A8EB4AA01B28387F/ הערות:אין דיברתי שאני מת כי קראו לי אם אתה רוצה לדעת בנוסף את הגאג אתה קיבלת על זה שרמזת לזה שאני ודליריוס אביוזרים הגאג מוצדק לגמרי ובמקום להגיש כל פעם סתם תלונה ההית קורא לי או לדליריוס ל TS ושואל אל מה הגאג קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 4 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני כעת Goblins אמר: דיברתי שאני מת כי קראו לי אם אתה רוצה לדעת בנוסף את הגאג אתה קיבלת על זה שרמזת לזה שאני ודליריוס אביוזרים הגאג מוצדק לגמרי ובמקום להגיש כל פעם סתם תלונה ההית קורא לי או לדליריוס ל TS ושואל אל מה הגאג לא רמזתי בשום דרך שאתם אביוזרים אפשר לראות בתמונה דליריוס שאל מה אסור לו ואני עניתי אסור לך לעשות אביוזים אין פה שום רמיזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 פורסם 2017 בינואר 4 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות לפני 1 דקה doron אמר: לא רמזתי בשום דרך שאתם אביוזרים אפשר לראות בתמונה דליריוס שאל מה אסור לו ואני עניתי אסור לך לעשות אביוזים אין פה שום רמיזה לא רמזת?? כולם יודעים שאתה שונא את גובלינס ואתה ילד בעייתי ואתה תמיד מחפש איך לעשות משהוא שלא רשום בחוקים אבל ברור שזה אסור אתה כל הזמן מנסה את האדמינים אז דיי לבכות על המיוט זה הגיעה לך השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2017 בינואר 4 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני כעת doron אמר: לא רמזתי בשום דרך שאתם אביוזרים אפשר לראות בתמונה דליריוס שאל מה אסור לו ואני עניתי אסור לך לעשות אביוזים אין פה שום רמיזה אתה רומז לזה כדי להתחכם אל תגיד שלא עשית את זה כי "אסור לך לעשות אביוזים" למרות שהוא לא עשה נקרא שאתה רומז לזה שהוא אביוזר ואומר את זה בכוונה כדי להתגרות באדמינים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 4 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 1 דקה T0T #A Mbsota אמר: לא רמזת?? כולם יודעים שאתה שונא את גובלינס ואתה ילד בעייתי ואתה תמיד מחפש איך לעשות משהוא שלא רשום בחוקים אבל ברור שזה אסור אתה כל הזמן מנסה את האדמינים אז דיי לבכות על המיוט זה הגיעה לך הגאג הזה לא הגיע לי זה כל הקטע פה אתם סתם שונאים אותי ומנסים להלביש עלי עונשים רק בגלל אנשים כמוך יש אנשים שפורשים מהשרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 פורסם 2017 בינואר 4 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות לפני כעת doron אמר: הגאג הזה לא הגיע לי זה כל הקטע פה אתם סתם שונאים אותי ומנסים להלביש עלי עונשים רק בגלל אנשים כמוך יש אנשים שפורשים מהשרת בנתיים השרת הזה משגשג בגלל אנשים כמוך פורשים אתה מחפש כל אדמין וברור שלא אוהבים אותך תראה איך אתה מתנהג כמו ילד קטן שמחפש איך לפרוץ את החוק באמת השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2017 בינואר 4 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות אוקי אתה עברתה על החוקים אסור לך להגיד לאדמין אביוז יש לך עוד משהו להגיד או שאפשר לנעול? מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 4 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 3 דקות T0T #A Mbsota אמר: בנתיים השרת הזה משגשג בגלל אנשים כמוך פורשים אתה מחפש כל אדמין וברור שלא אוהבים אותך תראה איך אתה מתנהג כמו ילד קטן שמחפש איך לפרוץ את החוק באמת איך בדיוק חיפשתי פה איך לפרוץ את החוק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 4 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 1 דקה MeowDevil אמר: אוקי אתה עברתה על החוקים אסור לך להגיד לאדמין אביוז יש לך עוד משהו להגיד או שאפשר לנעול? אני לא אמרתי לאדמין שהוא אביוזר זה כל הקטע פה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2017 בינואר 4 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות יש לך הוכחה שלא אמרתה? @doron מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 4 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות סתכל בתצלום אני אמרתי שאסור לו לעשות אביוזים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2017 בינואר 4 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות אתה מנסה להתחכם ומגיש תלונות סתם הגאג שלך עלה לשעתיים לפני התמונה שלך. עוד משהו או אפשר לנעול? מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 4 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות איך אני מנסה להתחכם אני רק אמרתי שאסור לו לעשות אביוזים אולי פשוט תוציאו חוק שאסור לדבר עם אדמין כי הוא ישות עליונה שבאה בשביל לשלוט עלינו משמיים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.