NighT-l3xyy 4 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 4 NighT-l3xyy חדש/ה ב־YourGame עמרי 4 28 הודעות אני יכול להיות עם השם FaZe kebab? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2017 בינואר 4 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות למה לא? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NighT-l3xyy 4 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 4 NighT-l3xyy חדש/ה ב־YourGame עמרי 4 28 הודעות לפני 7 דקות orangelist אמר: למה לא? אדמין אמר לי להחליף תשם כי הוא לא הולם. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2017 בינואר 4 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות אני לא רואה שום בעיה שתיהיה עם השם הזה אבל ליתן ביטחון @NadavOhana @Delirious @Goblins @Evya M הם יענו לך על השאלה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2017 בינואר 4 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 27 דקות NighT-l3xyy אמר: אני יכול להיות עם השם FaZe kebab? אני לא רואה סיבה שלא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NighT-l3xyy 4 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 4 NighT-l3xyy חדש/ה ב־YourGame עמרי 4 28 הודעות לפני כעת Goblins אמר: אני לא רואה סיבה שלא אז למה אדמין אמר לי להחליף? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2017 בינואר 4 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני כעת NighT-l3xyy אמר: אז למה אדמין אמר לי להחליף? מי האדמין? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NighT-l3xyy 4 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 4 NighT-l3xyy חדש/ה ב־YourGame עמרי 4 28 הודעות לפני 8 דקות Goblins אמר: מי האדמין? TOT #IDF POWER קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2017 בינואר 4 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות (נערך) אני הייתי שם והאדמין אמר :"אל תתערבו הוא יודע למה הוא שם את השם הזה". האדמין תות מזלזל בשחקנים לא משנה אם הם הרבה בשרת או לא(ותיק או חדש,אם מיק או בלי...הוא פשוט מזלזל בכולם),הוא מתחצף יורד על ילדים ומדבר מלא כשהוא מת או כשיש מיוט.... האדמין הנ"ל עושה אפליות חמורות מאוד בין שחקנים שמתחנפים אליו או מביאים לו קרדיטים(אנא ערף),בזמן HNS הוא מנצל את גישותיו לתת מיוט לפי השעון שלו(5 דקות,עשר דקות,בסוף בסיום הראונד הוא מחזיר...זה לא עובד ככה). אשמח אם תדאגו לבדוק את העניין לעומק כי זו לא תלונה ראשונה או שנייה שפותחים עליו וזו גם לא תיהיה האחרונה(ממה שספרתי יש עליו 3 תלונות בשבוע בנוסף לכל התלונות האחרות). הוא אדמין חדש אני מבין אבל זה כל הקטע לדעת אם הוא מתאים או לא. תקבלו תהודעה,תורידו אותה,תצאו עליי,תנו לי באן זה לא מעניין אותי...מהשנה וחצי שנתיים שאני משחק פה שרת הגייל הדרדר(זה שיש הרבה אנשים זה לא אומר כלום),אם זה מנהלי השרת שהתחלפו כל חודש בגלל סיבות פרטיות עד השחקנים הבעייתיים שהחליטו להתנהג יפה ולקבל אדמין ואז לתלהב בשרת(לא יודע מה הם חושבים לעצמם...."אהה אני אדמין ואתה לא"). נערך 2017 בינואר 4 על ידי kobi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 בינואר 4 Nah מורחקים 294 548 הודעות האדמין רשם spam=gag שלושה פעמים ואז הביא גאג למישהו שעשה בדיוק אותו דבר, אני לא חושב שבן אדם שפוי היה עושה את זה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delirious 85 פורסם 2017 בינואר 4 Delirious הנהלה ראשית לירון 85 443 הודעות אוקי פה אני מבקש להירגע אני לא חושב שאתם הבנתם את הנושא של האשכול הזה לאשכול הזה לא קוראים מה תות עושה בשרתים אלה האם אני יכול לשנות את השם לא להגיב בצורה כזאת נוראית בפורום על תשכחו שמאחורי המחשב יש בן אדם עכשיו אני מתייג פה את תות כדי שיוכל להסביר למה הוא אמר לך לשנות שם.@T0T #A Mbsota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delirious 85 פורסם 2017 בינואר 4 Delirious הנהלה ראשית לירון 85 443 הודעות וייתכן גם שהוא לא הסכים בגלל שיש אדמין שקוראים לו fade ez pz והוא חושב שהמטרה של השם הזה היא לפגוע באדמין. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 4 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 6 שעות Nah אמר: האדמין רשם spam=gag שלושה פעמים ואז הביא גאג למישהו שעשה בדיוק אותו דבר, אני לא חושב שבן אדם שפוי היה עושה את זה. אני יודע שזה לא קשור לאשכול אבל עם אדמין רושם spam=gag שלוש פעם אז הוא אומר לשרת לא להספים אז שאלה אתה חושב שאם מישהו מסיפים את זה שלוש פעמים בכוונה אז הוא לא יתן לו גאג? לפני 8 שעות NighT-l3xyy אמר: אני יכול להיות עם השם FaZe kebab? שלום! וכן אתה יכול להיות עם השם הזה אבל אתה לא יכול לחכות שמות של אחרים לדוגמה: NighT-l3xyy Ni3ht-13xyy משהו בסגנון כי זה נחשב העתקה משחקן אחר.(זה כולל אדמינים מנהלים ושחקנים רגילים) לגבי השינוי שם תות יסביר למה הוא עשה את זה @T0T #A Mbsota לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 פורסם 2017 בינואר 5 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות אז אני יסביר דבר ראשון יש אדמין שקוראים לו fade ezpz ו faze זה דומה אז אני חשבתי שזה במטרה לפגוע בו אז ביקשתי שישנה שם ודבר שני אני פרשתי אז זה כבר לא משנה @Delirious @NadavOhana השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 18 דקות T0T #A Mbsota אמר: אז אני יסביר דבר ראשון יש אדמין שקוראים לו fade ezpz ו faze זה דומה אז אני חשבתי שזה במטרה לפגוע בו אז ביקשתי שישנה שם ודבר שני אני פרשתי אז זה כבר לא משנה @Delirious @NadavOhana ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.