OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 3 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות (נערך) ערב טוב לכולם!! D: אז הנה הבטחתי וקיימתי לעשות עוד פעם את הפעילות אותם חוקים רק במקום סרטונים מוזרים סרטונים מצחיקים מי שיקבל הכי הרבה לייקים הוא המנצח. הזוכה מקבל קוד (ראנדומאלי) מתנה למשחק בסטים מה שלא יהיה בסרטונים שתשלחו זה תכנים אלימים \ פורנוגרפיים \ סמים \ עישון ועוד דברים שיכולים לפגוע, המשתמש שישלח התגובה שלו תמחק. את הסרטון יש לשלוח באשכול הזה !!!!! הפעילות תמשך כשבוע ,שבוע הבא יום שלישי בשעה 21:00 הפעילות תגמר. בהצלחה לכולם!!!!!!! D: נערך 2017 בינואר 3 על ידי OriMatrif קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 4 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בינואר 5 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות קל You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZoXxSayy 33 פורסם 2017 בינואר 6 ZoXxSayy YourGame Advanced שקד 33 157 הודעות (נערך) xDDDDD נערך 2017 בינואר 6 על ידי Kagetsu תיקנתי את הקישור קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 10 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות אוקיי אז הגיע יום שלישי ויש לנו מנצח @NadavOhana אני שלחתי לך הודעה פרטית עם הקוד (קוד ראנדומלי שקניתי) בהמשך יהיה עוד פעיליות כיפיות כאלה אם יש לכם רעיונות תשלחו לי הודעה פרטית מה אתם חושבים שכדאי לעשות וזה יהיה בעתיד. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.