doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 3 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:דורון SteamID:STEAM_0:1:122710480 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:תות וסקיילין קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:הם אדמינים תאריך המקרה:לסקייליין היה לר ואז הוא אמר חוקים ואז אמר תירה כי הוא רצה להתחיל הסיטי ירה עליו ופגע ואז הוא רצה ללכת להביא מדיק ואמרו לו שאסור ואז תות העלה לו תhp הוכחות תומכות:http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/106231611063319421/4C4520A8CF3512CB7539CC49F0529402EF52AA8F/ הערות: נערך 2017 בינואר 3 על ידי doron קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 פורסם 2017 בינואר 3 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות מדהים תסביר לי מה הבעיה נכון אסור להכנס למדיק ב אלאר אבל אפשר להיות נחמד לפעמים ולא לחפש אדמינים על קטנות באמת הסיטי טעה לא עשה את זה בכווה להוריד לו חיים אז אז לא קרה כלום אתם סתם מנסים למצוא אדמינים על קטנות אפשר להיות נחמד לפעמים אתם יודעים לא קרה כלום ממילא זה לא גורם לכם כלום ולא לכל דבר אתם צריכים להכנס באמת לא בכל נושא אתם צריכים להתערב אז הייתי נחמד נתתי להם אל אר שווה לא קרה כלום ומה סקיי ליין עשה הוא לא עשה כלום השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 3 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות זה נערך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 3 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 7 דקות T0T #A Mbsota אמר: מדהים תסביר לי מה הבעיה נכון אסור להכנס למדיק ב אלאר אבל אפשר להיות נחמד לפעמים ולא לחפש אדמינים על קטנות באמת הסיטי טעה לא עשה את זה בכווה להוריד לו חיים אז אז לא קרה כלום אתם סתם מנסים למצוא אדמינים על קטנות אפשר להיות נחמד לפעמים אתם יודעים לא קרה כלום ממילא זה לא גורם לכם כלום ולא לכל דבר אתם צריכים להכנס באמת לא בכל נושא אתם צריכים להתערב אז הייתי נחמד נתתי להם אל אר שווה לא קרה כלום ומה סקיי ליין עשה הוא לא עשה כלום 1) אי אפשר להיות נחמד לאדמינים שלא נחמדים אליך 2)אין שום סיבה לעשות /hp בשום מצב חוץ מאיבנט!!! 3) גם האדמינים מחפשים אותנו על קטנות כפי שחכם בלילה אמר עין תחת עין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 פורסם 2017 בינואר 3 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות לפני כעת doron אמר: 1) אי אפשר להיות נחמד לאדמינים שלא נחמדים אליך 2)אין שום סיבה לעשות /hp בשום מצב חוץ מאיבנט!!! 3) גם האדמינים מחפשים אותנו על קטנות כפי שחכם בלילה אמר עין תחת עין סבבה 1) יש סיבה שלא נחמדים עלייך 2) יש סיבה לא צריך להיות חרא של אנשים ולבכות על כל דבר 3)אדמינים לא מחפשים סתם על קטנות אתם גורמים לזה השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 3 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני כעת T0T #A Mbsota אמר: סבבה 1) יש סיבה שלא נחמדים עלייך 2) יש סיבה לא צריך להיות חרא של אנשים ולבכות על כל דבר 3)אדמינים לא מחפשים סתם על קטנות אתם גורמים לזה אני לא באתי להתעמת מולך עכשיו אני רוצה שהמנהל יטפל בזה וזהו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 פורסם 2017 בינואר 3 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות לפני כעת doron אמר: אני לא באתי להתעמת מולך עכשיו אני רוצה שהמנהל יטפל בזה וזהו הגשת תלונה עליי מותר לי להגיב פה לפני 1 דקה Mega4U אמר: אותי תפסו על קטנה שאמרתי אביוז וגם היום היה אלר היה חוקים ואז הרגתי את סקייליין והוא אמר במיק שהוא מת הוא אמר מרד.... והוא אמור לקבל מיוט כי עם הייתי כותב בצאט ישר גאג... ולפי דעתי זה מיוט... וכנראה שיש סיבה שמחפשים אותך אולי כי אתה עושה מלא בעיות... השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 פורסם 2017 בינואר 3 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות @NadavOhana @Goblins @Delirious @Evya M לטיפול שלכם בבקשה@Dark השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 בינואר 3 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות אתה לא חושב שזה קצת מצחיק? הסיטי ירה בוא בכוונה שזה סיטיבאן הוא ויתר לו על הסיטי באן ופשוט לקח מדיק בשביל לא לחפש אותכם כמו שאתם אומרים אחרי זה אתה בא להתלונן ואומר שאנחנו מחפשים אותכם? אני חושב זה קצת מוזר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delirious 85 פורסם 2017 בינואר 3 Delirious הנהלה ראשית לירון 85 443 הודעות טוב אז בוא נתחיל בזה שמנהל השרת ענה לך על התלונה שלך דבר שני אם יש לך רקורד על זה שהוא צועק במיק אחרי שהוא מת תתלונן על זה תודה רבה נעול , מכל מי שלא חבר צוות או לא קשור לתלונה הזאת לא להגיב פה תודה רבה לירון חדד חייל של אביה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.