oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 3 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות הזמר התותח שהתחיל לעבוד רציני ולשלב מזרחית עם סגנונות חוויה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2017 בינואר 3 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות השיר הכי גרוע של אייל גולן עד היום לדעתי ואני דווקא כן אוהב את השירים שלו בדרך כלל , מזה המילים המפגרות האלה... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Beckham 5 פורסם 2017 בינואר 3 Beckham YourGame Advanced Yonatan 5 204 הודעות השיר הכי גרוע של אייל גולן עד עכשיו, ואני חולה מזרחית, אייל גולן תעשה לי טובה תמשיך עם מה שאתה עושה, אתה עושה אותו טוב אח יקר תודה על שנים נפלאות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 3 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 28 דקות Fuzzy אמר: השיר הכי גרוע של אייל גולן עד היום לדעתי ואני דווקא כן אוהב את השירים שלו בדרך כלל , מזה המילים המפגרות האלה... לפני 21 דקות Flicker אמר: השיר הכי גרוע של אייל גולן עד עכשיו, ואני חולה מזרחית, אייל גולן תעשה לי טובה תמשיך עם מה שאתה עושה, אתה עושה אותו טוב טוב חברה . שתדעו מי זה vivo דברו איתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2017 בינואר 3 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות לפני 33 דקות oYc אמר: טוב חברה . שתדעו מי זה vivo דברו איתי אני יודע מי זה אל תדאג, זה שאני לא אוהב את השיר לא אומר שאני לא אוהב את vivo או אייל גולן, וכמו שאמרתי אני לא אוהב את המילים השיר עצמו בלי המילים היה יכול להיות הרבה יותר טוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו