PonyTrap 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 3 PonyTrap חדש/ה ב־YourGame רועי 0 11 הודעות (נערך) ציטוט שם מגיש התלונה: ♥Pony♥ SteamID: STEAM_0:0:142505122 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: ביהופ האדמין שביצע את ההרחקה: NonStop אורך ההרחקה: לצמיתות סיבת ההרחקה: פרסום קהילה אחרת תיאור המקרה: פרסמתי קהילה אחרת ואני מאוד מתחרט על כך זה היה לפני המון זמן ואני השתנתי (אני ממש השתפרתי בביהופ מאז) הוכחות ( במקרה ויש) אין נערך 2017 בינואר 3 על ידי PonyTrap קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2017 בינואר 3 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות תאריך הבאן היה ב 27/03/16 שזה היה לפני המון זמן. אני זוכר תאמת את המקרה ובידיוק מה קרה. אני אישית סולח לך על המקרה ובוטח בך שלא תחזור עליו שנית. via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 4 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות @Zpower @xMASTER לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 בינואר 4 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות הבאן ירד :) תהנה בשרתים! אזהרה: מקרה חוזר יגרור באן ארוך מאוד ללא אופציה לחנינה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.