Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 3 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות אבא אחד עם 2 בנים, הבן הגדול אחד ערס עבריין והבן הקטן צדיק נשמה טהורה, כשידע האב שקיצו קרב הוא החליט לכתוב צוואה, בצוואה הוא כתב שכל רכושו יורש לבנו הקטן, עכשיו הבן הגדול גילה על "מזימתו" של אביו והחליט לשנות את הצוואה, הוא הוסיף אות אחד למילה "קטן" כדי שהצוואה תשתנה לטובתו וכל הרכוש יעבור אליו, איזה אות הוסיף הבן ואיזה מילה נוצרה כדי שהצוואה תעבור לרשותו? מי שפותר את זה יש לו שאפו ממני לכל החיים, אין לכם מה לנסות לחפש את זה באינטרנט כי זאת חידה שהמורה שלי ללשון המציא. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2017 בינואר 3 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות ז כאילו למי שיש זין קטן ולערס יש? עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2017 בינואר 3 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 7 דקות KnowYourMeme אמר: אבא אחד עם 2 בנים, הבן הגדול אחד ערס עבריין והבן הקטן צדיק נשמה טהורה, כשידע האב שקיצו קרב הוא החליט לכתוב צוואה, בצוואה הוא כתב שכל רכושו יורש לבנו הקטן, עכשיו הבן הגדול גילה על "מזימתו" של אביו והחליט לשנות את הצוואה, הוא הוסיף אות אחד למילה "קטן" כדי שהצוואה תשתנה לטובתו וכל הרכוש יעבור אליו, איזה אות הוסיף הבן ואיזה מילה נוצרה כדי שהצוואה תעבור לרשותו? מי שפותר את זה יש לו שאפו ממני לכל החיים, אין לכם מה לנסות לחפש את זה באינטרנט כי זאת חידה שהמורה שלי ללשון המציא. "ז" כאילו למי שיש זין קטן ולערס יש? עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 3 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת Fade Away אמר: ז כאילו למי שיש זין קטן ולערס יש? Jחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול לא חשבתי על זה אף פעם אבל לא חחחחחחחחחח גדול Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 בינואר 3 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מנסה לחשוב על תשובה אבל רק שתדע שהמורה שלך ממש לא המציא את החידה, אולי את הניסוח הזה. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gal 60 פורסם 2017 בינואר 3 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות (נערך) אבל אתה היית צריך לרשום מה היה כתוב בצוואה: הבית והגן לילד הקטן נערך 2017 בינואר 3 על ידי Banahel קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gal 60 פורסם 2017 בינואר 3 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות והאות היא א כך שזה יוצא הבית או הגן לילד הקטן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 3 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת Banahel אמר: והאות היא א כך שזה יוצא הבית או הגן לילד הקטן nope Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gal 60 פורסם 2017 בינואר 3 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות (נערך) מה לא זה התשובה אחי אתה מביא שאלה ולא יודע מה התשובה נערך 2017 בינואר 3 על ידי Banahel קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 3 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) לפני כעת Banahel אמר: מה לא זה התשובה אחי אתה מביא שאלה ולא יודע מה התשובה זאת לא התשובה.. אם תקרא שוב אתה תראה שכתבתי כלללללללללללללללללל הרכוש נערך 2017 בינואר 3 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 בינואר 3 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני 2 דקות KnowYourMeme אמר: nope קטלן? זה הדבר היחיד שעולה לי אבל אני לא מבין כל כך למה Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 3 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת Bumps אמר: קטלן? זה הדבר היחיד שעולה לי אבל אני לא מבין כל כך למה wow wp Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בינואר 3 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 1 דקה Bumps אמר: קטלן? זה הדבר היחיד שעולה לי אבל אני לא מבין כל כך למה חשבתי על זה בדיוק 5 שניות לפני שראיתי את ההודעה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 בינואר 3 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני כעת Scrab אמר: חשבתי על זה בדיוק 5 שניות לפני שראיתי את ההודעה תאמת שחשבתי על זה איזה שעה לפני שהגבתי כי לא הייתי בטוח אבל אז חשבתי שוב והבנתי שזה קשור לעבריין וכו.. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 בינואר 3 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות אני על סף התאבדות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו