Senor 189 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 2 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות שם מגיש התלונה:Senor SteamID:http://steamcommunity.com/id/senorCSGO/ שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:Delerious או איך שהוא רושם קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: לא מצאתי הוא אחראי אדמינים.. תאריך המקרה:2/1/17 הוכחות תומכות:אין שום צורך בהוחכה לא דיברתי איתו בכלל הערות:הייתי בשרת הגייל בשעה תשע ורבע, בשרת היה מוד Hide n Seek לירון היה בסיטי, אני בטרור, אלון(D4rk) אמר לי ולכל השרת ללכת ל KZ Extreme מכיוון ששם הסיטי נמצאים, אמרתי לאלון אני אלך לבדוק ב Surf ואז אלך ל KZ קיבלתי סלאי, אבל זה לא על מה שאני מתלונן, רשמתי לאלון ב 2Admins שאני בגאג כמה מילים שאנחנו די צחקנו, לירון החליט להביא לי באן על כלום לאחר דקה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2017 בינואר 2 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות @Senor אני לא כול כך הבנתי את המקרה אני רוצה שתגיע לטים ספיק לבדוק את המקרה מול שניכם אוקי אתה יכול? מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 2 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני 9 דקות MeowDevil אמר: @Senor אני לא כול כך הבנתי את המקרה אני רוצה שתגיע לטים ספיק לבדוק את המקרה מול שניכם אוקי אתה יכול? אגיע לטיסמפיק בעוד כמספר דקות, אני באמצע פאג כבר מסיימים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 3 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות זה טופל? ולהבא נא לא לרשום דברים באדמין צאט אם זה לא חשוב לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 3 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני 14 דקות NadavOhana אמר: זה טופל? ולהבא נא לא לרשום דברים באדמין צאט אם זה לא חשוב מי אמר שזה לא חשוב? רציתי לרשום הודעה ל D4RK וכן זה טופל... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 3 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות סבבה ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.